Sälja Osmium? - Hitta rätt pris!

Vi hjälper dig kostnadsfritt att hitta bästa pris vid försäljning av osmium! Jämför upp till 5 prisförslag från godkända uppköpare av osmium i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, Enkelt & Gratis!

Hitta uppköpare av Osmium till rätt pris!

1. Skapa en gratis prisförfrågan
2. Bli kontaktad av uppköpare med aktuella priser.
3. Välj det erbjudande som passar er bäst!
 

Skapa prisförfrågan

-------------------------------------------------------------------------------------------
OBS! Tjänsten är helt gratis och fungerar över hela Sverige!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Sälja Osmium - Metallåtervinning till rätt pris!

Osmium är det grundämne som har högst densitet. Den höga densiteten och dess hårdhet gör att Osmium används i produkter som reservoarpennor ( tippen på pennan) och till exempel tonhuvud ( den komponent som läser av information från ett magnetband) och även andra produkter som kräver extrema krav på hårdhet och slitstyrka. Hårdheten i kombination med sprödheten gör Osmium till en svårbearbetad metall. Osmium är en platinametall och mycket värdefull, så se till att få rätt pris vid försäljning.

Fakta Osmium:

  • Osmium har den kemiska beteckningen "Os"
  • Osmium ingår ingår i platinagruppen

Vill ni sälja Osmium till bästa möjliga pris? Vi har samlat godkända företag inom metallåtervinning av ädla metaller. Skapa en förfrågan och jämför företagens erbjudande.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om att sälja osmium eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Fråga Återvinningsexperten!

Vi hjälper ert företag hitta bästa hantering. Skicka ett mail till oss så kommer en av våra experter att ringa upp dig för en kostnadsfri rådgivning inom 24h.

JUST NU: 263 UPPDRAG!

Det finns hundratals företag inom återvinnings-, skrot- och avfallsbranschen över hela Sverige som står redo att hjälpa dig.

Beskriv Behov & Hitta Bästa Erbjudande!