Sälja Rodium? - Hitta rätt pris!

Vi hjälper dig kostnadsfritt att hitta bästa pris vid försäljning av rodium! Jämför upp till 5 prisförslag från godkända uppköpare av rodium i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, Enkelt & Gratis!

Hitta rätt uppköpare av Rodium till rätt pris!

1. Skapa en gratis prisförfrågan
2. Bli kontaktad av uppköpare med aktuella priser.
3. Välj det erbjudande som passar er bäst!
 

Skapa prisförfrågan

-------------------------------------------------------------------------------------------
OBS! Tjänsten är helt gratis och fungerar över hela Sverige!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Sälja Rodium - Metallåtervinning till rätt pris!

Rodium är ett metalliskt grundämne som är mycket sällsynt.  Rodium tillhör gruppen platinametaller och är världens dyraste grundämne. Under 2008 nådde priset över 350 USD per gram.  Rodium används på grund av sin hårdhet, reflekterande yta och goda elektriska ledningsförmåga till plätering av både smycken och vid plätering inom den elektroniska industrin. är ett mycket sällsynt ämne som tillhör gruppen platinametaller. Rodium har den kemiska beteckningen "Rh".

Fakta Rodium:

  • Rodium har den kemiska beteckningen "Rh".

Vill ni sälja Rodium till bästa möjliga pris? Vi har samlat godkända företag inom metallåtervinning. Skapa en förfrågan och jämför företagens erbjudande.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om att sälja rodium eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Fråga Återvinningsexperten!

Vi hjälper ert företag hitta bästa hantering. Skicka ett mail till oss så kommer en av våra experter att ringa upp dig för en kostnadsfri rådgivning inom 24h.

JUST NU: 271 UPPDRAG!

Det finns hundratals företag inom återvinnings-, skrot- och avfallsbranschen över hela Sverige som står redo att hjälpa dig.

Beskriv Behov & Hitta Bästa Erbjudande!