Balpress - Hyra/Köpa/Lease?

Vi har samlat kvalitetssäkrade återförsäljare & tillverkare av avfallspressar över hela Sverige. Skapa en gratis prisförfrågan här, så kommer vi att skicka er erbjudanden på lämplig avfallsutrustning. Tjänsten är helt kostnadsfri, så skapa en prisförfrågan direkt!

Balpress

Senaste Förfrågningar

Helhetslösning (inkl. komp & balpress) till större klädföretag - Uddevalla Västra Götaland
Balpress för Plast - Verksamhet i Vännäs, Västerbotten
Papperspress (Balpress) - Kommunal verksamhet i Kiruna Norrbotten
Balpress för well (& frigolit) - Solna, Stockholm Stockholm
Balpress för well & plast - Verksamhet i Haparanda, Norrbotten Norrbotten

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

När är en balpress lämplig?

Behöver ni få ett effektivt sätt komprimera era restprodukter såsom emballage av wellpapp, plast etc. vid er verksamhet eller fastighet? Skapa då en förfrågan genom att beskriva dina behov så ser vi till att tillgängliga och godkända återförsäljare av balpressar kontakter er med ett pris & produktförslag. Snabbt, enkelt & gratis!

Den här typen av komprimerande utrustning lämpar sig bra för exempelvis:

En balpress är ofta rätt utrustning för små till medelstora företag inom dagligvaruhandel, bensinstationer, butiker, hotell & restaurangverksamhet, industriella verksamheter.  Har du större mängder av material eller av annan anledning behöver en mer storskalig hantering, kanske en container komprimator passar er verksamhet bättre.

Jämför priser för nya och begagnade balpressar!

Vi hjälper att hitta rätt oavsett om du är ute efter en ny balpress eller en begagnad balpress. Har ni en lönsam & miljöriktig återvinning på ert Företag eller Verksamhet?