Komprimator - Hyra, köp eller lease?

Vi har samlat kvalitetssäkrade företag över hela Sverige som säljer avfallskomprimatorer för komprimering av avfall, wellpapp m.m. Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att hitta rätt modell & företag som lämpar sig bäst för er verksamhets specifika behov.

komprimator

När är den här typen av avfallsutrustning ett bra alternativ?

Inom återvinnings- och avfallsbranschen finns det en stor kostnadsbärare som man har möjlighet att minimera om det finns tillgängligt utrymme och tillräckligt stora avfallsflöden, det handlar framförallt om transporter. En komprimator minimerar transportkostnaden och finns i flera olika utföranden baserat på avfallsflöden, utrymme och materialslag. Exempel på material som lämpar sig för att komprimeras är:

Har man mindre flöden och/eller platsbrist kan en balpress vara det bästa alternativet. Beroende på vilken yta som finns tillgänglig för er hantering, vilket material ni har samt hur mycket finns det olika varianter på utrustning att tillgå t.e.x. mobilkomprimator, stationärkomprimator, skruvkomprimator, vätsketätkomprimatorer, rullkomprimator m.m.

Vilken utrustning som passar er bäst kommer du att få reda så snart du har skickat din förfrågan och angett uppskattade mängder som uppkommer i er verksamhet.

Senaste Förfrågningar

Balpress eller mindre komprimator - Fastighet i Sollentuna Stockholm
Tillfällig hyra/hämtning av Komprimator för brännbart till 2 festivaler i Sommar - Stockholm Stockholm
Komprimator för brännbart avfall - Järfälla Stockholm
Helhetslösning ( inkl. komprimator) till tillverkande industri - Uppsala Uppsala
Komprimator (stationär eller rmobil) för well/kartong - Söderhamn Gävleborg

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: