Återvinning av Bekämpningsmedel?

Hantering av Farligt Avfall - Skicka förfrågan & Jämför upp till 5 offerter för hantering av Farligt Avfall. Få rätt pris i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, enkelt & gratis!

Jämför Prisförslag nu, det är enkelt & gratis!

1. Formulera en förfrågan
2. Erhåll upp till 5 hanteringsförslag
3. Välj det erbjudande som passar er bäst!
  

Skapa Prisförfrågan

------------------------------------------------------------------------------------------- 
OBS: 100% Kostnadsfri tjänst och en förfrågan är inte bindande.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Återvinning & hantering av Bekämpningsmedel

Med de bekämpningsmedel menar vi ofta någon form av Pesticid som vi använder för att reglera eller förhindra oönskade och ofta skadliga organismer. Inte sällan blir det en hel del bekämpningsmedel över. Det finns lite olika möjligheter att hantera överblivet bekämpningsmedel beroende på om det handlar om pesticider från industriell verksamhet eller från privatperson.

Hantering från Privatperson/Hushåll:

De flesta ÅVC:er runt om i Sverige tar emot Farligt avfall från privatpersoner.  I annat fall får du vända dig till din kommun. Du hittar info om närmaste ÅVC här.

Hantering från Företag & Verksamheter:

Företag får inte hantera, transportera Farligt Avfall hur som helst. Vi har samlat godkända bolag som kan hjälpa er med det. Skapa en förfrågan för er hantering hantering av Bekämpningsmedel eller liknande Farligt Avfall här.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning Bekämpningsmedel eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Få rätt hantering till rätt Pris!

100-tals godkända företag över hela Sverige väntar på att få hjälpa er med allt kring hämtning & hantering av Farligt avfall.

JUST NU: 262 UPPDRAG!

Det finns hundratals företag inom återvinnings-, skrot- och avfallsbranschen över hela Sverige som står redo att hjälpa dig.

Beskriv Behov & Hitta Bästa Erbjudande!