Återvinning av plast - Jämför priser!

Vi hjälper er att samla in offerter! - Skicka förfrågan & jämför upp till 5 offerter från godkända återvinningsföretag över hela Sverige. Snabbt, enkelt & miljösmart!

återvinning plast

Senaste Förfrågningar

50 ton PE Transperent plast - Verksamhet i Uddevalla Västra Götaland
Löpande plaståtervinning - pre-consumer/Produktionsspill - Svalöv Skåne
Löpande wellpapp & plaståtervinning - Verksamhet i Helsingborg Skåne
Contaiener för blandat avfall - Industri Gävle Gävleborg
Hämtning av Farligt Avfall - Verksamhet i Åstorp, Skåne Skåne

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Återvinning Plast

Plaståtervinning. Plast är ett mycket användbart material och finns i många produkter som vi dagligen använder. Plast är också mycket användbart vid återvinning s.k. plaståtervinning. De allra flesta plastprodukter har en märkning som talar om för oss vilken plasttyp det är. Den informationen underlättar också mycket vid plaståtervinning. I detta avsnitt hittar du information om plaståtervinning generellt och om de vanligaste plastsorterna som går att återvinna. Vid plaståtervinning gäller samma tumregler som vid övrig återvinning, om man vill maximera ersättning vid plaståtervinning. Stora volymer, enhetligt material och rent material. Lycka till med Er plaståtervinning!

Plaståtervinning - Jämför priser & hanteringsförslag

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv återvinning av plast vid ert företag eller byggnadsplats? Vi hjälper dig att samla in upp till 5 erbjudanden från godkända leverantörer.