Skrotpriser Järn 2017 - Hitta Bästa Deal!

Nu är det enkelt att hitta bästa skrotpris för järn från verksamheter. Ett historiskt riktpris för Järnskrot är: 0,2-1,5 SEK/KG. Vill du veta vilket företag som betalar bäst för Järn & Järnskrot just nu? Jämför Prisförslag från kvalitetssäkrade Skrothandlare helt kostnadsfritt!

järn

Senaste Förfrågningar

Löpande mängder järn & kabelskrot - Utrensning från Industri i Älmhult Kronoberg
Löpande skrothämning från Lantbruk ( ca: 10 årston) - Svedala i Skåne Skåne
Hämtning av Grind - Flen, Södermanland Södermanland

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Historiskt Riktpris för Järnskrot är: 0,2-1,5 SEK/KG
OBS! Detta är endast riktpris baserat på mätningar & iakttagelser från marknaden under de senaste åren. Skrotpriset varierar med faktorer såsom tid, geografi, skrotuppköpare, mängd, renhet, storlek m.m.

 

Exempel på olika kvaliteter av Järnskrot

  • Fragg
  • Rivningsarmering
  • Klass 11/12
  • Klipp/sax Skrot
  • Skärskrot
  • Räls

 

Skrotpriser för Järn

Söker du efter se senaste och uppdaterade skrotpriserna för järn. Då har du kommit rätt! Problemet är bara att det inte finns något enhetligt skrotpris på marknaden. Den enkla orsaken är att alla skrotföretag har olika möjligheter att sälja sitt järn beroende på volymer, förädlingsprocess, transportkostnader etc. och sist men inte minst beror det på konkurrens i både insamlingsled och avsättningsled. Det är helt enkelt de gamla trotjänarna utbud & efterfråga som avgör vilket skrotpris på järn som du har möjlighet att få som gäller just i detta nu.