Balpress för avfall? - Hitta marknadens bästa pris direkt!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna? Storlek? Tänk på att inte underdimensionera för då är det sannolikt att du kommer få en ökad mängd med material som skall pressas, det kan det vara smart att titta på något större & starkare maskin än det du har behov av just nu. Vi hjälper dig att komma i kontakt med ett proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla modeller & märken samlade
  • Nytt & begagnat
  • Få priser på hyra, köpa eller leasing

När är en balpress lämplig?

Behöver ni få ett effektivt sätt att komprimera era restprodukter såsom emballage av wellpapp, plast etc. vid er verksamhet eller fastighet? Skapa då en förfrågan genom att beskriva dina behov så ser vi till att godkända återförsäljare av balpressar kontaktar er med pris & produktförslag. Snabbt, enkelt & gratis!

Den här typen av komprimerande utrustning lämpar sig bra för exempelvis:

  • Wellpapp & kartong
  • Mjukplast & hårdplast
  • Papper

En balpress är ofta rätt utrustning för små till medelstora företag inom dagligvaruhandel, bensinstationer, butiker, hotell & restaurangverksamhet, industriella verksamheter. Har du större mängder av material eller av annan anledning behöver en mer storskalig hantering, kanske en container komprimator passar er verksamhet bättre.

Jämför priser för nya och begagnade balpressar!

Vi hjälper att hitta rätt oavsett om du är ute efter en ny balpress eller en begagnad balpress. Har ni en lönsam & miljöriktig återvinning på ert företag eller verksamhet?

Hitta bästa pris & lösning nu!

Hitta bästa pris & lösning nu
1-4 Erbjudanden
Snabbt & Enkelt
Gratis
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna företag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.41
(3387)

Balpress för kartong (ink. löpande hämtning av balar) - Verksamhet i Uppsala

Fantastiska!

Mil-tek Sverige AB fick omdömet

Balpress för wellpapp - Hotell & Restaurang - Håbo - Bålsta

Balpress för Well & Plast- Hotell & Restaurang - Vansbro