Skrotpriser Rostfritt 2020?

Hur mycket kan ni få betalt? Nu är det enkelt att hitta bästa skrotpris för Rostfritt stålskrot från verksamheter. Ett historiskt riktpris för Rostfritt stålskrot är: 4-10 SEK/KG. Men du kan få ännu mer betalt vid större volymer. Vi har samlat kvalitetssäkrade Skrotuppköpare & Skrothandlare över hela Sverige som vill köpa rostfritt stål. Gör en prisförfrågan och få 1-4 prisförslag från kvalitetssäkrade skrothandlare - snabbt, enkelt & gratis. Observera att det nuvarande läget som uppstått pga covid-19, kan innebära stora variationer på priser på skrot och metall.

Hur mycket är ert skrot värt?

Se exempel på skrotpriser nedan. Dessa skrotpriser uppdateras inte dagligen och priset kan variera mellan olika företag beroende på tillgång, efterfrågan och skick. Vill du veta en mer exakt summa för just ditt skrot? Kontakta oss på Recycla så hjälper vi dig att få fram 1-4 prisförslag. Skicka bara en förfrågan med ditt behov och den mängd skrot du har. Exakta priser får du efter kontakt med någon av våra kvalitetssäkrade skrotfirmor

Rostfritt: 1-10 SEK/KG

OBS: Skrotpriserna ovan är generella ca: priser och varierar mellan olika anläggningar runt om i Sverige.

rostfritt skrot

Skrotpris Direkt (Stockholm): 08-445 76 50

Behöver du ha skrotpriser direkt? Vi samarbetar med företag i Stockholm som kan ge dig bra priser på allt inom skrot & metaller. De har mottagning på flera platser i Stockholm. Ange kod "Recycla 2020" i kassan så kommer ni dessutom att få ta del av bättre priser. De tar emot både från privatpersoner och verksamheter

Öppettider på samtliga anläggningar:

 • Norr/Väster (Finspångsgatan 36 i Spånga) Mån-tors: 07-16, Fre: 07-15, lörs/Sön: Stängt
 • City/Väster (Ekbacksvägen 24 i Bromma) Mån-tors: 07-16, Fre: 07-15, lörs/Sön: Stängt
 • Söder (Stallarholmsvägen 10 i Högdalen) Mån-tors: 07-16, Fre: 07-15, lörs/Sön: Stängt

Företag/Verksamheter

Har du lite större volym, löpande mängder, special eller ädelmetaller. Skapa en gratis prisförfrågan direkt. Vi hjälper dig att konurrensutsätta leverantörer så att du skall få så bra skrotlösning som möjligt. Det finns fler seriösa uppköpare en vad du tror.

Privatperson/Hushåll

Har du ett mindre, tillfäligt parti som du vill sälja privat? Det är inte alla aktörer som idag köper in från privatpersoner. Men skicka ett mail till oss då du beskriver:

 • typ av skrot /metall
 • Uppskattad mängd
 • Om du önskar transporthjälp

Så letar vi upp bra lokala alternativ som erbjuder bra priser! Skicka din förfrågan till: sing Info@recycla.se

Vårt riktpris för Rostfritt skrot är: 4-8 SEK/KG

OBS! Detta är endast riktpris baserat på mätningar & iakttagelser från marknaden under de senaste åren. Skrotpriset för rostfritt varierar med faktorer såsom tid, geografi, skrotuppköpare, mängd, renhet, storlek m.m.

Skrotpriser Rostfritt

Undrar du vad skrotpriset för är just nu? Det kan vi hjälpa dig att få svar på. Vi hjälper dig att hitta bästa skrotpris för rostfritt oavsett var i Sverige du befinner dig. Skicka en förfrågan och beskriv vilken typ och vilka mängder (om möjligt) du har , så ser vi till att godkända skrotföretag återkommer till er med ett aktuellt skrotpris & en ev. hanteringslösning för just er verksamhet.

Exempel på olika kvaliteter på Rosrtfritt:

 • Rostfritt 2333, 18/8, 304 st
 • Rostfritt 2343, 316 st
 • Rostfritt kromstål
 • Rostfritt 2333, 18/8, 304 sp
 • Rostfritt2343. 316 sp
 • Rostfritt Maskinskrot

Jämför skrotpriser för rostfritt nu!

Har ni en Lönsam & miljöriktig Återvinning av rostfritt på ert Företag eller Verksamhet?

Metallpriser för Rostfritt Stål, Länkar:

OBS! Råvarupriser och skrotpriser är inte samma sak. Råvarupriset ligger bara delvis till grund för vilka skrotpriser er verksamhet kan få.