Pappersåtervinning? Hitta Bästa Pris!

Vi har samlat godkända Återvinningsföretag över hela Sverige. Få 1-4 Prisförslag direkt för pappersåtervinning från er verksamhet, oavsett om det handlar om er Bostadsrättsförening, ert kontor eller industriell verksamhet - Snabbt, Enkelt & Gratis!

pappersåtervinning

Nyligen utförda uppdrag:

Löpande pappers- & kartongåtervinning - Verksamhet i Högdalen Stockholm
Löpande Kontorsåtervinning - Kontor i Stockholm Stockholm
Löpande kontorsåtervinning ( inkl. Sekretessbehålalre) - Kontor i Kista Stockholm
Löpande helhetslösning till Kontor - Linköping Östergötland
Löpande helhetslösning till Kontor - Linköping Östergötland

Hushållsavfall/Hushållssopor? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushåll avses vanligen vår soppåse under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter och är avfall som är jämförligt med vår soppåse. Hushållsavfall är alltså också avfall som liknar avfall som kommer från hushåll, till exempel köksavfall från verksamheter, avfall från personalutrymmen, skolor, hotell, sjukhus och vårdinrättningar, storkök, handel, hantverk och hobbyverksamhet samt latrin, slam och fettavfall. Det är lite förvirrande kanske men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Naturvårdsverkets vägledning för dig som vill fördjupa dig i ämnet:

 

Pappersåtervinning - Alla lösningar samlade!

Vi har samlat alla tänkbara alternativ som finna att tillgå för pappersåtervinning i Sverige. Det gäller oavsett om du som "avfallslämnare" är företag, eller hushåll. Här hittar du både platser för pappersåtervinning dit du kan åka och lämna ditt papper (ÅVS & ÅVC), men också möjlighet att jämföra offerter från godkända Återvinningsföretag som kan komma och hämta ert returpapper från ert kontor, industri, fastighet eller liknande. Producerar man större mängder med returpapper kan det vara nödvändigt med någon for av mer avancerad avfallsutrustning såsom komprimatorer eller balpress. Se länkar nedan:

  • ÅVS - Hitta närmaste Återvinningsstation ( Tidningar & pappersförpackningar från hushåll)
  • ÅVC - Hitta närmste Återvinningscentral för (I första hand öppet för privatpersoner, men i delar av landet även för verksamheter)
  • Återvinningsföretag - Här ser du en listning på alla kvalitetssäkrade & godkända återvinningsföretag som du kan begära in offerter från.

Företag - Jämför offerter för hämtning av returpapper!

Dessvärre är Återvinningsstationerna (ÅVS) inte avsedda för pappersåtervinning från företag. Återvinningscentralerna (ÅVC) välkomnar på en del platser i landet har företag (ofta mot en avgift) möjlighet att lämna sitt papper själva på en Återvinningscentral. Ofta upplevs detta som lite krångligt & tidskrävande. Men, det finns som tur är många återvinningsföretag som har specialiserat sig på pappersåtervinning och väntar på att hjälpa just ert företag. Skapa en förfrågan här på recycla & jämför de priser & alternativ som du har att tillgå.

Hushåll  - Lämna själv eller få det hämtat?

För hushåll & privatpersoner finns det några olika alternativ att tillgå. Framförallt finns det olika ställen att åka själv & lämna papper på Återvinningsstationer (ÅVS) och Återvinningscentraler (ÅVC). Bor man i flerbostadshus med tillgång till ett soprum med kärl för uppsamling av papper. Här på kan du jämföra offerter från återvinningsföretag för regelbunden hämtning.

Läs mer om pappersåtervinning på wikipedia.

Hjälp med Pappersåtervinning på arbetsplatsen? Få Gratis Rådgivning

Tel: 010-10 10 780

E-post: