Återvinning eller hämtning av avfall? Vad kostar det?

Vi har samlat över 800 godkända återvinngs- och avfallsbolag över hela Sverige. Vi hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning och pris för hämtning av avfall, oavsett om det handlar om bortforsling av byggavfall, grovsopor från din bostad eller en löpande hantering från er verksamhet. Få upp till 4 prisförslag, Snabbt, Enkelt och Gratis!

avfall

Senaste Förfrågningar

Utrensning från hus i Malmö Skåne
Hämtning av Kontorsmöbler - centrala Göteborg Västra Götaland
Balpress för plast - Verksamhet i Falun Dalarna
Spillolja och oljefilter - Verkstad i Stockholm Stockholm
Löpande Elektronikåtervinning - Ljungby Kronoberg

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Avfall

Avfall - Ett samlingsnamn för restprodukter och överblivet material från verksamheter och hushåll. Det rör sig alltså om allt material (avfall) som en innehavare inte längre kan bruka. Därmed inte sagt att någon annan kan se ett värde i ett avfall och därmed en tillgång - en återvinningsbar råvara. Vi hjälper er att jämföra de alternativ som finns på marknadens för hantering och hämtning av avfall från er verksamhet eller om du söker någon typ av avfallsutrustning.

Fakta - Avfall

Mycket har hänt inom avfallshantering de senaste åren. Procentandelen av återvinning har ökat dramatiskt och Sverige kan stoltsera med att vara en av de bästa nationerna i världen på att återvinna avfall. Förbättringen av avfallshantering har skett i flera led:

  1. Ökad kunskap och medvetenhet hos brukare (innehavare av avfall: företag, hushåll etc).
  2. Förbättrad logistik & teknik kring avfallshämtning och avfallshantering överlag.
  3. Förbättrad teknik kring processande och förädlande av avfall till råvara.

Läs med om avfall på wikipedia

Avfall - Jämför priser & hanteringsförslag

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv lösning för avfall från ert företag eller verksamhet? Här kan ni jämföra erbjudanden från upp till 5 godkända leverantörer som erbjuder återvinning & hantering av avfall.