Balpress - Hyra, Köp eller Lease?

Vi har samlat leverantörer för balpressar över hela Sverige. Beskriv behov & få 1-4 prisförslag på balpressar lämpliga för er verksamhet och era behov - Snabbt, Enkelt & Gratis!

Balpress

Nyligen utförda uppdrag:

Bortforsling av byrå - Lägenhet i Uppsala Uppsala
Balpress till verksamhet - Butik/Handel i Strängnäs Södermanland
Balpress för Wellpapp - Företag i Härryda Västra Götaland
Köp/Lease av Balpress - Restaurang & cateringsverksamhet i Danderyd Stockholm
Balpress & löpande hämtning av Wellpapp - Verksamhet i Solna Stockholm

Hitta Rätt Balpress - Snabbt, enkelt & Gratis!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktiorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna. Storlek. Tänk på att inte underdimensionera är det sannolikt att du kommer få en ökas mängd med material som skall pressas, kan det vara smart att titta på en något större & starkare maskin än det behov du har just nu. Vi hjälpe rdig att komma i kontakt med proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla Modeller & Märken Samlade
  • Nytt & Begagnat
  • Få priser på Hyra, Köpa eller Leasing

När är en balpress lämplig?

Behöver ni få ett effektivt sätt komprimera era restprodukter såsom emballage av wellpapp, plast etc. vid er verksamhet eller fastighet? Skapa då en förfrågan genom att beskriva dina behov så ser vi till att tillgängliga och godkända återförsäljare av balpressar kontakter er med ett pris & produktförslag. Snabbt, enkelt & gratis!

Den här typen av komprimerande utrustning lämpar sig bra för exempelvis:

En balpress är ofta rätt utrustning för små till medelstora företag inom dagligvaruhandel, bensinstationer, butiker, hotell & restaurangverksamhet, industriella verksamheter.  Har du större mängder av material eller av annan anledning behöver en mer storskalig hantering, kanske en container komprimator passar er verksamhet bättre.

Jämför priser för nya och begagnade balpressar!

Vi hjälper att hitta rätt oavsett om du är ute efter en ny balpress eller en begagnad balpress. Har ni en lönsam & miljöriktig återvinning på ert Företag eller Verksamhet?

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: