Begagnade Balpressar?

Få & jämför priser på begagnade balpresar - Snabbt, Enkelt & Gratis! Vi har samlat bolag över hela Sverige som säljer begagnad avfallsutrustning. Skapa en prisförfrågan och få 1-4 Prisförslag på begagnade balpressar lämpligt för er verksamhets behov - direkt!

Balpress

Nyligen utförda uppdrag:

Balpress & helhetslösning till E-handel i Hägersten i Stockholm Stockholm
Balpress till verksamhet i Ljusdal Gävleborg
Rivande & komprimerande utrustning - tillverkande industri i Bromma Stockholm
2 kammarsbalpress till verksamhet - Kinda Östergötland
Balpress till företag i Skövde Västra Götaland

Hitta Rätt Balpress - Snabbt, enkelt & Gratis!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktiorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna. Storlek. Tänk på att inte underdimensionera är det sannolikt att du kommer få en ökas mängd med material som skall pressas, kan det vara smart att titta på en något större & starkare maskin än det behov du har just nu. Vi hjälpe rdig att komma i kontakt med proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla Modeller & Märken Samlade
  • Nytt & Begagnat
  • Få priser på Hyra, Köpa eller Leasing

Ny eller begagnad balpress?

Att skaffa sig en begagnad balpress kan ha sina fördelar. Man skall dock tänka på att det är lite som att skaffa sig en begagnad bil. Det är svårt att avgöra ifall objektet är bra eller dåligt. Generellt sett skall man tänka på att oplanerade driftstopp vad gäller avfallshantering naturligtvis innebär en kostnad men utöver det är det en klassisk irritationskälla för personal. Avfallshantering i alla dess former är som bäst när ingen kan klaga på den.

Vi rekommenderar därför att även samla in offerter på ny balpress samtidigt så att själva får göra bedömningen om den eventuella besparing för en begagnad överstiger ovan nämnda risker. Men oavsett vilken typ av balpress du söker så har vi samlat de bästa återförsäljarna av balpress som gärna vill förse er med sin utrustning.

Genererar man lite störe mängder material avv wellpapp, kartong, trä, plast eller brännbart/blandat material kan det vara mer lämpligt med en komprimator. Tänk på att inköpspriset för en begagnad komprimator ofta är betydligt lägre än för en ny, men att driftskostnaden pga. reparationer etc. då ofta överstiger 

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: