Papperspress? Hitta Bästa Pris Direkt!

VI har samlat godkända leverantörer av papperspressar över hela Sverige. Vi hjälper dig att hitta rätt modell & pris för just era behov, oavsett om det handlar om att hyra, köpa eller leasa en papperspress eller liknande avfallsutrustning.

Balpress

Nyligen utförda uppdrag:

Köp/Lease av Balpress - Restaurang & cateringsverksamhet i Danderyd Stockholm
Balpress till Verksamhet i Kiruna Norrbotten
Större Balpress till Verksamhet i Luleå Norrbotten
Helhetslösning till Hotell i Stockholm Stockholm
Balpress för papper & plast - Gotland Gotland

Hitta Rätt Balpress - Snabbt, enkelt & Gratis!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktiorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna. Storlek. Tänk på att inte underdimensionera är det sannolikt att du kommer få en ökas mängd med material som skall pressas, kan det vara smart att titta på en något större & starkare maskin än det behov du har just nu. Vi hjälpe rdig att komma i kontakt med proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla Modeller & Märken Samlade
  • Nytt & Begagnat
  • Få priser på Hyra, Köpa eller Leasing

Pressa papper?

Papper, wellpapp m.m. är ofta en relativt skrymmande avfallsfraktion. För att få en effektiv, både ur ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv, sträva efter att minimera antalet transporter. Utöver transportminimering skall man ströva efter effektiva transporter. Det är av den anledningen samt av utrymmesmässiga skäl som att komprimera papper m.m. är rätt väg att gå.

Vi hjälper dig och ert företag att hitta bästa möjliga hantering och därmed få bäst avkastning på ditt avfall både ur ett miljöperspektiv och ett direkt ekonomiskt perspektiv.

Lycka till! Hoppas att du/ni får en bra & miljöriktig Återvinning med Recycla.se

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: