Balpress för Wellpapp & Kartongpressar

Vi har samlat leverantörer för balpressar över hela Sverige. Beskriv behov & få 1-4 prisförslag på balpressar för wellpapp & kartong lämpliga för er verksamhet och era behov - Snabbt, Enkelt & Gratis!

Balpress

Nyligen utförda uppdrag:

Bortforsling av byrå - Lägenhet i Uppsala Uppsala
Balpress till verksamhet - Butik/Handel i Strängnäs Södermanland
Balpress för Wellpapp - Företag i Härryda Västra Götaland
Köp/Lease av Balpress - Restaurang & cateringsverksamhet i Danderyd Stockholm
Balpress & löpande hämtning av Wellpapp - Verksamhet i Solna Stockholm

Hitta Rätt Balpress - Snabbt, enkelt & Gratis!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktiorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna. Storlek. Tänk på att inte underdimensionera är det sannolikt att du kommer få en ökas mängd med material som skall pressas, kan det vara smart att titta på en något större & starkare maskin än det behov du har just nu. Vi hjälpe rdig att komma i kontakt med proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla Modeller & Märken Samlade
  • Nytt & Begagnat
  • Få priser på Hyra, Köpa eller Leasing

När behövs en balpress för wellpapp?

En Balpress för wellpapp, ibland även kallad: Wellpress kan vara den smidigaste lösningen för er verksamhet om för små till medelstora flöden av wellpapp och då man kanske har begränsat utrymme att hantera material på. Fördelarna med en en balpress för wellpapp är många men en av de stora vinsterna är transportoptimering. Den vanligaste typen är vertikala balpressar som normalt används till butiker, restauranger etc. Då ofta även benämnde som kartongpressar

Vid större verksamheter kan det vara aktuellt med en horisontell balpress. Det krävs relativt stora volymer för att kunna motivera en investering i sådan utrustning (normalt sett en produktion av flera 1.000 ton med wellpapp per år).

Det finns ett antal företag i Sverige som är specialister på just balpressar för wellpapp som kan hjälpa dig att hitta rätt utrustning. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt behov så  ser vi till att du får lösningar skickade till dig helt kostnadsfritt!

Lycka till! Hoppas att du/ni får en bra & miljöriktig Återvinning med Recycla.se

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: