Balpress för wellpapp & kartongpressar

Beskriv ditt behov & få 1-4 prisförslag på balpressar och kartongpressar lämpliga för er verksamhet. Snabbt, enkelt & gratis!

Balpress

Nyligen utförda uppdrag:

Bortforsling av vitrinskåp och bokhylla - Lägenhet i Stockholm Stockholm
Balpress för Wellpapp/Kartong - Verksamhet i Karlshamn Blekinge
Köp av balpress för plast - Verksamhet i Robertsfors Västerbotten
Balpress till Wellpapp/Kartong - Verksamhet i Linköping Östergötland
Balpress och löpande hämtning av Wellpapp - Verksamhet i Solna Stockholm

Hitta rätt balpress - Snabbt, enkelt & gratis!

Innan du skaffar dig en balpress, så är det viktigt att du tänker på en rad faktorer. Allt från utrymme för båda maskin och balar. Hur många pallplatser finns för lagring av balar så att du kan minska transporterna. Storlek. Tänk på att inte underdimensionera för då är det sannolikt att du kommer få en ökad mängd med material som skall pressas, det kan det vara smart att titta på någon större & starkare maskin än det du har behov av just nu. Vi hjälper dig att komma i kontakt med ett proffs som mer än gärna tittar på just era unika förutsättningar så att ni skall få en så bra lösning som möjligt. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig med:

  • Alla modeller & märken samlade
  • Nytt & begagnat
  • Få priser på hyra, köpa eller leasing

När behövs en balpress för wellpapp?

En balpress för wellpapp, ibland även kallad: Wellpress kan vara den smidigaste lösningen för en verksamhet som har lite till medelstora flöden av wellpapp samt om man kanske har begränsat utrymme att hantera material på. Fördelarna med en en balpress för wellpapp är många men en av de stora vinsterna är transportoptimering. Den vanligaste typen är vertikala balpressar som normalt används till butiker, restauranger etc. Då ofta även benämnde som kartongpressar

Vid större verksamheter kan det vara aktuellt med en horisontell balpress. Det krävs relativt stora volymer för att kunna motivera en investering i sådan utrustning (normalt sett en produktion av flera 1.000 ton med wellpapp per år).

Det finns ett antal företag i Sverige som är specialister på just balpressar för wellpapp som kan hjälpa dig att hitta rätt utrustning. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt behov så  ser vi till att du får lösningar skickade till dig helt kostnadsfritt!

Lycka till! Hoppas att du/ni får en bra & miljöriktig återvinning med Recycla.se

Gratis rådgivning för verksamheter

Tel: 010-500 60 20

E-post: