Begagnad Komprimator - Priser?

Söker du en eller flera begagnade komprimatorer för er avfallshantering? Vi har samlat alla återförsäljare av avfallskomprimatorer. Skapa Prisförfrågan & få 1-5 Prisförslag - Snabbt, Enkelt & Gratis!

komprimator

Senaste Förfrågningar

Begagnad container till vår komprimator - Industri i Åtvidaberg Östergötland
Begagnad Komprimator söker i Sigtuna, Stockholm Stockholm
Bättre Begagnad Mobil Komprimator m.m.- Stockholm Stockholm
3 st begagnade komprimatorcontainrar - Ekerö, Stockholm Stockholm
Begagnad Komprimatorcontainer - Falköping Västra Götaland

När är den här typen av avfallsutrustning ett bra alternativ?

Inom återvinnings- och avfallsbranschen finns det en stor kostnadsbärare som man har möjlighet att minimera om det finns tillgängligt utrymme och tillräckligt stora avfallsflöden, det handlar framförallt om transporter. En komprimator minimerar transportkostnaden och finns i flera olika utföranden baserat på avfallsflöden, utrymme och materialslag. Exempel på material som lämpar sig för att komprimeras är:

Har man mindre flöden och/eller platsbrist kan en balpress vara det bästa alternativet. Beroende på vilken yta som finns tillgänglig för er hantering, vilket material ni har samt hur mycket finns det olika varianter på utrustning att tillgå t.e.x. mobilkomprimator, stationärkomprimator, skruvkomprimator, vätsketätkomprimatorer, rullkomprimator m.m.

Vilken utrustning som passar er bäst kommer du att få reda så snart du har skickat din förfrågan och angett uppskattade mängder som uppkommer i er verksamhet.