Hämtning av Elektronikskrot?

Vad kostar det? Kan man få betalt? Vem kan hämta? Vi hjälper Företag & Hushålls att hitta bästa lösning. Beskriv ditt behov & jämför hanteringsförslag från godkända företag som hämtar, hanterar och återvinner elektronikskrot över hela Sverige.

elektronikskrot

Senaste Förfrågningar

Hämtning v KOntorsmöbler - centrala Göteborg Västra Götaland
Löpande Elektronikåtervinning - Ljungby Kronoberg
Utrensning från Kontor i Malmö Skåne
Utrensning av lägenhet - Gävle Gävleborg
Förråds- Garagetömning - Ekerö i Stockholm Stockholm

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Elektronikskrot

Vi omger oss hela tiden av elektriska produkter. Tänk bara på hur många telefoner, radioapparater, datorer, TV-apparater vi omger oss själva med. Det är dessutom produkter som vi ofta är beroende av att de skall fungera. Elektronikskrot är dessutom den avfallskategori som kanske har störst potential att orsaka stora skador på miljön på grund av de ofta miljöfarliga komponenter som de består av. Det är särskilt viktigt att hitta en bra lösning för återvinning av elektronik då hanterat på rätt sätt är elektronik en värdefull resurs, men utförs återvinning av elektronik på fel sätt, eller inte alls, kan det få ödesdigra konsekvenser.

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv återvinning på ert Företag eller Verksamhet? Här kan ni jämföra erbjudanden från flera företag som erbjuder elektronikåtervinning, helt gratis!

Fakta: Elektronikskrot

  • Sverige är bland de bästa i världen på elektronikåtervinning. 2009 samlades 147 miljoner kilo elektriska och elektroniska produkter samt bärbara batterier in i Sverige. Det motsvarar nästan 16 kg per person, eller 2 fyllda Globen. Ligger du över eller under snittet tror du?
  • Elektronikåtervinning på rätt sätt gör en betydande skillnad för miljö.