Återvinning av plast - vi hjälper dig hitta bästa lösningen

Vi hjälper er att hitta en säker och kostnadseffektiv lösning på era behov. Skapa en kostnadsfri förfrågan och få upp till 4 offerter från godkända återvinningsföretag över hela Sverige. Snabbt, Enkelt & Gratis!

återvinning plast

Senaste Förfrågningar

Balpress för well & plast - E-handel i Hallsberg Örebro
Helhetslösning - E-handelslager i Stockholm Stockholm
Löpande hyra & hämtnng av Avfallscontainer - Industriell verksamhet i Mölndal Västra Götaland
Skrotning av 10st 660liters sopkärl - Linköping Östergötland
Helhetslösning till Verksamhet i Stockholm Stockholm

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Återvinning Plast

Plaståtervinning. Plast är ett mycket användbart material och finns i många produkter som vi dagligen använder. Plast är också mycket användbart vid återvinning s.k. plaståtervinning. De allra flesta plastprodukter har en märkning som talar om för oss vilken plasttyp det är. Den informationen underlättar också mycket vid plaståtervinning. I detta avsnitt hittar du information om plaståtervinning generellt och om de vanligaste plastsorterna som går att återvinna. Vid plaståtervinning gäller samma tumregler som vid övrig återvinning, om man vill maximera ersättning vid plaståtervinning. Stora volymer, enhetligt material och rent material. Lycka till med Er plaståtervinning!

Har man lite större volymer är det så gott som alltid både ekonomiskt och miljömässigt effektivt att skaffa sig någon form av komprimerande utrustning för att öka densiteten på avfallet. Beroende på vilken typ av plast det handlar om skall man undersöka olika typer av komprimering/granulering. Ofta lämpar sig en balpress elelr en komprimator för plast, medan i andra fll vill man granulera materialet för att få effektiva transproter samt att få rätt ersättning för materialet. 

Plaståtervinning - Jämför priser & hanteringsförslag

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv återvinning av plast vid ert företag eller byggnadsplats? Vi hjälper dig att samla in upp till 5 erbjudanden från godkända leverantörer.