Skrot & kkrothandlare - Hitta Rätt Pris

Att hitta rätt skrotpris är en utmaning. Vi gör det enklare för dig. Vi har samlat skrothandlare över hela Sverige som du kan jämföra erbjudanden från. Genom oss får du kostnadsfritt upp till 4 olika prisförslag att jämföra. De flesta av våra förfrågningar gäller verksamheter, men vi kan också rekommendera kvalitetssäkrade och bra skrothandlare för privatpersoner

återvinning av skrot

Senaste Förfrågningar

skrotning av en skogsmaskin - Verksamhet i Hjo Västra Götaland
Löpande FNI - BRF i Stockholm Stockholm
Städbolag söker lösningar för Kontorsåtervinning - Stockholm Stockholm
Skrotning av Stål ( 5 ton) - Industri i Åkersberga Stockholm
Utrensning av Lagerlokal - Butik i Alingsås Västra Götaland

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Jämför priser & hanteringsförslag för skrot

Det är inte alltid så att det högsta skrotpriset ger den bästa affären för skrot från er verksamhet. Andra parametrar spelar också in. Hur långt är det till skrotgården (transportkostnad), Öppettider, bemötande etc.  Vi hjälper dig att jämföra olika erbjudanden från godkända & kvalitetssäkrade skrotföretag. Vi hjälper dig att ta reda på vilken skrothandlare i Sverige erbjuder bäst lösning för skrot från er verksamhet, helt kostnadsfritt!

Vad är Skrot?

Skrot är benämningen på material som är uttjänt och som produkt inte kan användas för sitt syfte längre utan att det krävs bearbetning i form av skrotning & återvinning. Vanligtvis avses olika legeringar av järn & metaller när man talar om  skrotåtervinning. Men i en bredare mening kan det även betyda ett avfall som betingar ett värde. Skrotade material av järn och metaller smälts sedan ner vid smältverk och blir återigen nya produkter. I skrotbranschen skiljer man dock på återvinning av järnskrot och återvinning av metall (övriga metaller).

Läs mer om Skrot på Wikipedia

Priser - Några bra länkar för dagsaktuella priser för olika metaller:

Obs: Länkarna ovan ger er råvarupriser & inte skrotpriser på metaller. De speglar endast  till viss del de priser ni kan få från Skrothandlarna. Har du skrot & metaller du vill sälja, hjälper vi dig kostnadsfritt att jämföra erbjudanden.