Om oss

I Sverige finns det tusentals med bolag som jobbar med återvinning och avfallshantering! Vilket företag skall man välja? Vi har samlat alla godkända och kvalitetssäkrade företag i Sverige. Skapa en förfrågan och hitta bästa möjliga återvinningslösning. Snabbt, enkelt & gratis!

Vi hjälper både Näringsliv & Hushåll

Vi hjälper er att jämföra olika alternativ för era behov kring återvinning & avfallshantering. Nu behöver du inte söka upp & kontakta en massa olika bolag. Vi har samlat dem alla här. Beskriv bara ert behov & skicka in en förfrågan så hjälper vi er. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Sveriges Marknadsplats inom återvinning - Recycla.se

Recycla.se är Sveriges handels- och marknadsplats inom återvinning. Vi förmedlar kontakten mellan alla av oss godkända återvinningsaktörer som finns representerade på marknaden i Sverige med ert företag, verksamhet eller dig som privatperson som behöver hjälp med återvinningsrelaterade tjänster.

Recyclingadvisor.com - Vår verksamhet i USA

Våren 2013 startade vi upp vår verksamhet i USA. Vi har i skrivandets stund redan hunnit hjälpa hundratals av företag att få en bättre avfallshantering från Kalifornien i väster till New York i öster. Vi ser fram emot att expandera vår verksamhet i flera länder. Vill du bli franchaisetagare?

Kontakta oss Sebastian Tamm, VD & Grundare: sebastian(a)recycla.se

Några av våra samarbeten:

 fit abFTIAB
KlimatpaktenStockholms Stad

återvinningsindustriernaBranschorganisationen - Återvinningsindustrierna


Var du än befinner dig i Sverige så kan du Recycla miljösmart!