Vi söker personal till vår Kundsupport!

Vi växer så det knakar. Vi söker just nu efter personer som vill ansluta sig till vårt team. Är du intresserad? Hör av dig till oss!

Kundsupport – Recycla.se

 

DINA ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som Kundsupport på Recycla kommer du att hjälpa tusentals uppdragsgivare att hitta den bästa lösningen på deras återvinningsbehov. 

Du kommer att vara vår kontaktyta utåt och arbeta med förfrågningar från svenska företag och hushåll både via skrift och tal. Du kommer att ingå i ett fokuserat och engagerat vinnarteam som vi just nu bygger upp. Teamet kommer bestå av Key Account Managers, Account Managers och Presale, med placering på vårt kontor i centrala Göteborg.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstid heltid, i huvudsak koncentrerat till kontorstider.

LÖN, ERSÄTTNING OCH FÖRMÅNER:

Vi erbjuder en spännande säljroll i ett entreprenörsföretag som befinner sig i kraftig expansion. Du kommer att utvecklas i takt med oss och vi ser inget tak för individen. Vi är ett företag som växer kraftigt med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Goda förtjänstmöjligheter i form av grundlön och bonus. Vi erbjuder också våra anställda friskvårdsbidrag och avtalsenligt pensionssparande.

OM DIG:

Vi söker dig som besitter den magiska kombinationen av att vilja bidra med både samhällsnytta och affärsnytta. Du bör vara utåtriktad, prestigelös, ansvarstagande och framför allt förstå värdet av trevligt bemötande och god service. För att kunna möta våra mål är det viktigt att du verkligen gillar service och förstår nyttan av nöjda kunder.  Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet från kundtjänst, kundsupport eller eftermarknadsarbete.

Recycla.se är ett litet men snabbt växande företag. Vi står just nu inför en mycket snabb expansion och tror därför att du trivs allra bäst hos oss om du har en nybyggaranda i dig. Prestigelöshet och samarbetsvilja är viktiga egenskaper.

Goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska. Fler språk är meriterande

OM OSS:

Recycla.se är Sveriges ledande tjänsteplattform för miljömässigt effektiv återvinning och avfallshantering i Sverige. Genom en egenutvecklad digital plattform hjälper vi företag, organisationer och privathushåll att hitta den mest kostnads- och miljöeffektiva lösningen på deras återvinnings- och avfallshanteringsbehov. Idag förmedlar vi cirka 10.000 återvinningsuppdrag per år – och vi växer snabbt.

Därför utökar vi nu vår kundsupport genom att anställa personer med ett starkt intresse för miljö och en god förståelse för de marknadsdrivkrafter som kan bidra till att göra samhället mer hållbart. Vi står inför uppgiften att förändra och digitalisera hela avfallshanterings och återvinningsbranschen. Vår övertygelse är att nyckeln till framgång är en genuin strävan efter att göra miljöeffektiv återvinning till en bra affär, både för den som behöver hjälp och för de företag som skall hantera uppdraget. Vi förenklar helt enkelt processen för alla led i en komplex kedja. Vinnarna är inte bara kunden och återvinnaren, utan i slutändan också miljön.

Recycla.se är inte bara en uppskattad partner till återvinningsföretagen. Vi arbetar också nära många av Sveriges kommuner, som rekommenderar sina kommuninvånare att använda oss för att hitta den bästa lösningen för sina återvinnings- och avfallshanteringsbehov. Det tycker vi naturligtvis är väldigt roligt, men det är också ett tydligt kvitto på att vi erbjuder en bra lösning.

 

ANSÖKAN: 

Intresserad? Skicka din ansökan till sebastian@recycla.se. Märk din ansökan med "Ansökan Kundsupport"