Stationär Komprimator?

Nu är det enkelt att hitta rätt pris på komprimatorer! Vi har samlat alla leverantörer, modeller och märken. Få upp till 4 prisförslag på hyra, köpa eller lease på ny och begagnad utrustning - Snabbt, Enkelt & Gratis.

Få 1-4 prisförslag snabbt & gratis
Tre enkla steg - så funkar det

Hur funkar det?

Nu är det enkelt att hitta bästa återvinningslösning direkt. Det tar bara några minuter och är helt kostnadsfritt

1
How it works 1

Vad behöver du hjälp med?

Använd vårt enkla formulär för att beskriva dina behov och vad du behöver hjälp med. Det är snabbt och enkelt gjort.

2
 How it works 2

Vi hittar de bästa lösningarna

Vi skickar ut din förfrågan till vår katalog med fler än 800 godkända återvinningsföretag. De bästa återvinnarna i just ditt område får sedan tävla om ditt uppdrag.

3
How it works 3

Erhåll kostnadsfria offerter

Du får sedan helt kostnadsfritt upp till fyra offerter från kontrollerade och kvalitetssäkrade återvinningsföretag, ofta redan samma dag.

Omdömen
office

“Vi behövde ett antal återvinningsstationer på varje våningsplan och även en lösning för att ersätta vår dokumentförstörare. Vi skickade en förfrågan via Recycla och fick direkt återkoppling av ett antal bra aktörer. Nu har vi ett välfungerande återvinningssystem och våra kunder är nöjda. Tack!”

Driftansvarig

kontorshotell i Stockholm

“För oss är det viktigt att hitta seriösa och bra partners och leverantörer i allt vi gör. Oavsett om det gäller råvaror till vår mat eller återvinning och avfallshantering. Tack, Recycla.se för att ni hjälpte oss att både sänka kostnader och hitta en seriös & lokal återvinningslösning.”

Restaurangägare

Restaurang i centrala Stockholm
Restaurant