Om oss

I Sverige finns det tusentals med bolag som jobbar med återvinning och avfallshantering. Visst är det bra med stort utbud, men det kan också vara svårt att hitta rätt lösning. Vilket företag skall man välja? Hur kan jag vara säker på att jag får rätt pris och att avfallet verkligen hanteras på ett miljömässigt korrekt sätt?


sebastian
Det är här vi på Recycla.se kommer in i bilden. Vi har samlat alla godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag i Sverige och skapat en ledande jämförelseplattform för återvinning och avfallshantering. Varje vecka hjälper vi hundratals företag, organisationer och privatpersoner att hitta en säker återvinningslösning, till rätt pris. Snabbt, enkelt och gratis!


Vi hjälper både näringsliv & hushåll

Recycla.se är lika relevant för företag och organisationer som för privathushåll. Oavsett storlek och omfattning på ert behov så hjälper vi er att jämföra olika alternativ för återvinning och avfallshantering. Vi säkerställer att ni får en lösning som både är bra för miljön och är prismässigt korrekt. Beskriv bara ert behov och skicka in en förfrågan så hjälper vi er att hitta rätt.

Sveriges marknadsplats inom återvinning - Recycla.se

Sedan starten 2011 har Recycla.se snabbt vuxit till den ledande tjänsteplattformen för miljömässigt effektiv återvinning och avfallshantering i Sverige. Idag förmedlar vi drygt 10.000 återvinningsuppdrag per år – och vi växer snabbt.

Nyckeln till framgång är en genuin strävan efter att göra miljöeffektiv återvinning till en bra affär, både för den som behöver hjälp och för de företag som skall hantera uppdraget. Vi har samlat över 800 kvalitetsgodkända återvinningsföretag i vår databas, dessa matchas sedan mot varje relevant uppdragsförfrågan.

Återvinningsföretagen får enkelt tillgång till en affärsmässigt intressant uppdragskatalog i deras geografiska- och verksamhetsmässiga område. Brukarna av tjänsten får i sin tur en möjlighet att enkelt hitta rätt lösning för sitt behov, genom att välja mellan prisförslag från ett antal redan kvalitetsgodkända återvinningsföretag. Vi förenklar helt enkelt processen för alla led i en komplex kedja. Vinnarna är inte bara kunden och återvinnaren, utan i slutändan också miljön.

Recycla.se är inte bara en uppskattad partner till återvinningsföretagen. Vi arbetar också nära många av Sveriges kommuner, som rekommenderar sina kommuninvånare att använda oss för att hitta den bästa lösningen för sina återvinnings- och avfallshanteringsbehov. Det tycker vi naturligtvis är väldigt roligt, men det är också ett tydligt kvitto på att vi erbjuder en bra lösning.

Vi är medlemmar i branschorganisationen Återvinningsindustrierna

Några av våra samarbeten:

  • FTI AB
  • KlimatpaktenStockholms Stad
  • Göteborgs Stad

Huvudkontor:

Recycla.se St. Eriksgatan 6 411 05 Göteborg

Recycla AB 556786-3856