Omvandla ert avfall till
intäkter.

Effektivt självbetjäningsverktyg och analysverktyg för ert avfall.
Få koll på era flöden, försäljningssystem och ERP-system med allt-i-ett systemet Rezycl och omvandla ert avfall till intäkter.

Patterns
Patterns

Företag

Bli oberoende av alla leverantörer genom att ha din egen programvara för att beställa hämtningar och dokumentera allt ditt avfall.

Kommun

Gör verklighet av orden och se till att du kan dokumentera att du återvinner och återanvänder så mycket som möjligt i alla dina byggnader.

Avfallsinsamlare

Som avfallsinsamlare kan du nu erbjuda dina kunder din egen app för att beställa hämtningar med din logotyp och dina färger.

Återvinningscentral

Det enklaste och billigaste sättet att beställa hämtningar och alltid ha aktuell statistik.

Vem funkar Rezycl för?

Vi erbjuder ett oberoende avfallshanteringssystem som som ger er full kontroll på er avfallshantering.
Med vår mjukvara får ni tillgång till eget ERP-system, lagersystem och försäljningssystem för att hantera ert avfall.

Kommun

Se till att din kommun återvinner och återanvänder så mycket som möjligt i alla era byggnader. De flesta kommuner har program för företag inom sitt område. Med vårt system kan din kommun få en komplett översikt och kontroll över allt avfall i hela området.

Din kommun kommer att vara oberoende av alla leverantörer och ha fullständig statistik inom en plattform. På detta sätt kan ni sätta standarder och hålla dem. Du kommer att kunna ha full kontroll på din kommuns återvinning och återanvändning. Checked checkbox Maximal avfallshanteringseffektivitet: Dokumentera och kontrollera återvinning och återanvändning. Checked checkbox Lätt att komma igång och mycket kostnadseffektivt.

VD
VD

Företag

Som ett avfallsproducerande företag kan ni använda vår programvara för att hantera all er avfallshantering på en enda plats. Ni kan planera och beställa hämtningar var som helst, när som helst.

Checked checkbox Bli oberoende av alla leverantörer genom att ha er egna programvara för att beställa hämtningar och dokumentera allt ert avfall. Vi hanterar enkelt alla era nuvarande leverantörer så att du enkelt kan fortsätta ert samarbete med dem. Checked checkbox Ert avfall, er tid: Sluta oroa er för när hämtning skall ske, använd vår tjänst för att beställa hämtningar och dokumentera ert avfall i er egen takt. Checked checkbox Bevara relationer med leverantörer: Fortsätt ert samarbete med nuvarande leverantörer men med en smidigare och digitaliserad lösning för er avfallshantering.

Återvinnings- & avfallsbolag

Som avfallsbolag kan ni nu erbjuda era kunder era egen app för att beställa hämtningar med er logotyp och era färger.

En del större företag har sina egna appar och beställningssystem. Nu kan ni också enkelt med vårt system få en app för detta också, men till en bråkdel av kostnaden jämfört med att skapa och driva ditt eget system. Det är också möjligt att integrera vårt system med ert nuvarande ERP-system. Checked checkbox Erbjud er egen kundapp: Skapa din version med din logotyp och färger. Checked checkbox Integration med ERP: Möjliggör enkel integration med ditt ERP-system för smidig hantering. Förbättra din kundservice snabbt och enkelt med vår tjänst.

VD
VD

Återvinningscentral (ÅVC)

Det enklaste och billigaste sättet att beställa hämtningar och alltid ha aktuell statistik.

Lägg till era leverantörer i systemet och gör dem ansvariga tillsammans med er. Ni kan planera och beställa hämtning från alla era platser. Detta gör när det passar er och inte när insamlaren har tid att acceptera din order. Med vår tjänst hanterar ni enkelt alla dina nuvarande leverantörer så att ni kan fortsätta samarbetet med dem. Checked checkbox Anpassa upplägg för er kommun: Lägg enkelt till andra avfallstyper från er kommun och era dina leverantörer ansvariga tillsammans med er. Checked checkbox Bevara leverantörssamarbeten: Vi hanterar sömlöst era befintliga leverantörer, så ni kan fortsätta ert goda samarbete med dem.

Beställningar

Beställningar är bara ett klick bort. Se vem som har beställt och när. Ni kan beställa hämtningar 24/7/365.

Statistik

En komplett översikt över allt ert avfall. Här får ni alla era nyckeltal, inklusive koldioxidutsläpp. Analysera er data och se var och hur ni kan minska kostnaderna.

På alla enheter

Vårt system är anpassat för alla plattformar. På vilken enhet som helst får du en ännu bättre känsla för ert avfall, återvinning och alla delar av er avfallshantering.

Sänk kostnaderna

Ni får enkelt statistik som ni kan använda proaktivt i er vardag. Ni kan utföra olika analyser och jämförelser som kan hjälpa till att optimera er avfallshantering.

Få överblick

Ni kan skapa olika vyer över platser och avfallskategorier så att ni snabbt får en överblick över era avfallsmängder och typer. Ni kan enkelt generera olika rapporter som finns tillgängliga online.

Se potential och trender

Ni kommer att upptäcka att ni ligger i framkant och kommer kunna hantera er avfallshantering professionellt och effektivt. Ge er verksamhet större flexibilitet, bättre överblick och frigör resurser.

Något du fortsatt undrar över?

Få kontroll på er avfallshantering och sänk era avfallskostnader.