Relining

Faucet

Nya rör inuti de gamla.

Relining blir en allt mer populär metod för avloppsrenovering tack vare hur snabbt och enkelt det går att utföra idag.

Istället för att bila upp väggar och golv för avloppsrenovering, kan man renovera röret från insidan med relining. Detta förlänger avloppens livslängden med ca 50år och är ett billigare och mer hållbart alternativ än t.ex. stambyte.

Hur går en relining till?

Man för in en filtstrumpa av epoxyplast i avloppsröret. Där fäster man sedan strumpan på insidan av avloppet med hjälp av tryckluft eller vatten så att det härdas. Detta skapar en helt ny rörkonstruktion på insidan av dina gamla rör.

Epoxyn hjälper täppa till gamla hål och sprickor samt gör röret fogfritt och mer hållbart. Det nya röret är i de flesta fall helt självbärande och har en slät och glatt yta invändigt - vilket minimerar risker för framtida avloppsstopp.

Relining är en viktig teknik för att reparera skadade avloppssystem. Det innebär att en ny liner sätts in i det skadade rörsystemet, vilket ger styrka och täthet till den skadade delen utan att det behöver tas bort och ersättas helt. Relining är en kostnadseffektiv och snabb lösning som minimerar avbrott i service och grävarbeten.

Relining är ett utmärkt alternativ för att lösa problem med rör som lider av rost, rörkollaps, försämrad anslutning, sprickor eller blockeringar. Tekniken är effektiv för att lösa problem med både vatten- och avloppssystem, och det är en framtidssäker lösning eftersom det håller systemet i god form och förhindrar framtida skador.

Processen med relining är enkel och smidig. Först rengörs det skadade röret och sedan sätts den nya linern in. Linern anpassas exakt till den skadade delen och tätas med hjälp av en specialtejp. När linern har satt sig på plats är det skadade röret reparerat och systemet är återfunktionsdugligt.

Relining är en av de mest miljövänliga och hållbara teknikerna för att reparera avloppssystem. Det minskar behovet av grävarbeten och undviks skador på marken och omgivningen. Dessutom är relining en långsiktig lösning som minskar behovet av framtida reparationer och underhåll.

Om du har problem med ditt avloppssystem är relining ett utmärkt val. Kontakta en professionell relining-tekniker idag för att få mer information och en kostnadsfri bedömning av ditt rörsystem.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen