Jobba hos oss - Gör en spontanansökan!

Vi växer så det knakar. Vi söker hela tiden efter nya talanger som vill ansluta sig till vårt team. Är du intresserad? Hör av dig till oss direkt!

Recycla.se är Sveriges ledande tjänsteplattform för miljömässigt effektiv återvinning och avfallshantering i Sverige. Genom en egenutvecklad digital plattform hjälper vi företag, organisationer och privathushåll att hitta den mest kostnads- och miljöeffektiva lösningen på deras återvinnings- och avfallshanteringsbehov. Idag förmedlar vi cirka 10.000 återvinningsuppdrag per år – och vi växer snabbt.

V är hela tiden på jakt efter fler medarbetare med ett starkt intresse för miljö och en god förståelse för de marknadsdrivkrafter som kan bidra till att göra samhället mer hållbart. Vår övertygelse är att nyckeln till framgång är en genuin strävan efter att göra miljöeffektiv återvinning till en bra affär, både för den som behöver hjälp och för de företag som skall hantera uppdraget. Vi förenklar helt enkelt processen för alla led i en komplex kedja. Vinnarna är inte bara kunden och återvinnaren, utan i slutändan också miljön.

Recycla.se är inte bara en uppskattad partner till återvinningsföretagen. Vi arbetar också nära många av Sveriges kommuner, som rekommenderar sina kommuninvånare att använda oss för att hitta den bästa lösningen för sina återvinnings- och avfallshanteringsbehov. Det tycker vi naturligtvis är väldigt roligt, men det är också ett tydligt kvitto på att vi erbjuder en bra lösning.

Skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss!

Väl mött!

Mvh Sebastian Tamm , VD