Avfallshantering? - Få rätt lösning & pris!

Vi har samlat över 800 godkända avfallsbolag över hela Sverige. Vi hjälper dig att hitta rätt avfallshantering till rätt pris för er verksamhet, oavsett om det handlar om er bostadsrättsförening, ett kontor eller en industri. Skapa en kostnadsfri förfrågan och få upp till 4 prisförslag - Snabbt, Enkelt & Gratis!

Avfallshantering

Senaste Förfrågningar

Sophantering för restaurang i Huddinge Stockholm
Löpande Avfallshantering - Butik i Helsingborg Skåne
Helhetslösning till större verksamhet på Södermalm Stockholm
Helhetslösning till Populär Restuarang på Avenyn Västra Götaland
Pris på två (2) kompar och en balpress - Verksamhet i Uppsala Uppsala

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Avfallshantering för verksamheter

Varje år genereras omkring 100 miljoner ton avfall i Sverige varje år. Den siffran bidrar vi både på vår arbetsplats och privat. I Sverige idag, liksom övriga världen, kämpar vi för att minimera avfall som deponeras (läggs på soptippen) och öka återvinningen av avfall istället. Dessutom så är det så gott som alltid ekonomiskt fördelaktigt att ha en miljösmart avfallshantering oavsett om det handlar om dig som privatperson eller företag och verksamheter.

Är man en producent av större mängder avfall kommer ni att vara i behov av någon form av komprimerande avfallsutrustning för att få en mer effektiv hantering.

Läs mer om Avfallshantering på Wikipedia

Avfallshantering - Företag

Vi har samlat alla godkända företag som har specialiserat sig på avfallshantering. Vi hjälper dig alltså att hitta & samla in offerter från företag som är intresserade av att hjälpa er. Det finns ofta stora ekonomiska fördelar med att jämföra olika handlingsalternativ innan man slutligen bestämmer sig för vilken aktör som skall få hjälpa er.

Se till att få en ekonomisk och miljösmart avfallshantering från er fastighet eller verksamhet!

Avfallshantering - Hushåll

Lagstiftningen kring avfallshantering är lite krånglig.  Problematiken ligger ofta kring vad som klassas som hushållsavfall och vad som inte klassas som hushållsavfall. Men bekymra er inte, vi kan den. Skicka in en förfrågan till oss så hjälper vi er.

På många håll i Sverige kan man få hjälp med tillfällig bortforsling av möbler m.m. även från hushåll

Funderingar kring Avfallshantering? Få Gratis Rådgivning

Tel: 010-10 10 780

E-post: