Hyra Container? - Hitta Bästa Pris!

Vi har samlat godkända återvinningsföretag som hyr ut och hämtar avfallscontainers över hela Sverige. Vi hjälper dig att hitta rätt erbjudande oavsett om du behöver en tillfällig eller mer permanent lösning för er verksamhet eller ert hushåll. Skapa en kostnadsfri förfrågan och få upp till 4 prisförslag - Snabbt, Enkelt och Gratis!

hyra container

Nyligen utförda uppdrag:

Container önskas till villa - Ingarö - Värmdö Stockholm
Hämtning av Ca: 10 kbm med träavfall - Villa i Bergsjön Västra Götaland
Hyra container/bigbags - Privat i Göteborg Västra Götaland
10m3 Container Bladat Avfall - Villa i Hovås Västra Götaland
container för gamla möbler och kläder - Staffanstorp Skåne

Hushållsavfall/Hushållssopor? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushåll avses vanligen vår soppåse under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter och är avfall som är jämförligt med vår soppåse. Hushållsavfall är alltså också avfall som liknar avfall som kommer från hushåll, till exempel köksavfall från verksamheter, avfall från personalutrymmen, skolor, hotell, sjukhus och vårdinrättningar, storkök, handel, hantverk och hobbyverksamhet samt latrin, slam och fettavfall. Det är lite förvirrande kanske men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Naturvårdsverkets vägledning för dig som vill fördjupa dig i ämnet:

 

Hyra Container för avfall

Många återvinningsföretag och åkerier erbjuder utställning av containers i olika former. Det kan handla om en tillfällig utrensning från ett företag eller en fastighet. Eller kanske av kanske en helhetslösning från ett bygge eller verksamhet med flera containrar. Det finns flera sätt att finansiera mer långvariga behov av containrar.

Vill ni hyra en container för er kortsiktiga eller långsiktiga behov? Jämför olika Återvinningsföretags erbjudanden här på Recycla.se

Behöver du hjälp? Få Gratis Rådgivning

Tel: 010-10 10 780

E-post: