Hämtning av Rivningsavfall?

Vi hjälper er gratis! - Skicka förfrågan & jämför upp till 5 offerter för återvinning och hantering av rivningsavfall. Få rätt pris i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, enkelt & gratis!

RIvningsavfall

Senaste Förfrågningar

Röjning av lägenhet ( Dödsbo) - Göteborg Västra Götaland
Hämtning av 3sits soffa och vitrinskåp - Dödsbo i Malmö Skåne
Hämta 1 kylskåp och två tv - Johanneshov i Stockholm Stockholm
Frakta bort Möbler - Östermalm i Stockholm Stockholm
Destruktion av bokföring och en del andra dokument - Kontor i Malmö Skåne

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Rivningsavfall

Vid rivningar, renoveringar och ombyggnationer ställs det höga krav omhändertagande och återvinning av rivningsavfallet som uppkommer. Vid större arbeten krävs specialister för att göra inventeringar och klassningar av avfallet vid en rivning. Det är mycket svårt, även för erfarna rivningsentreprenörer att avgöra vilka delar som innehåller t.ex. farligt avfall etc. Kontakta en specialist på området så att du återvinner på rätt sätt och håller dig på rätt sida om lagen.

Fakta - Återvinning Rivningsavfall

  • Varje rivning är unik i sin materialsammansättning och det krävs att du gör en inventering av ämnen och material så att du vet hur du skall hantera restprodukterna.

Rivningsavfall - Jämför priser & hanteringsförslag

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv hantering av rivningsavfall vid ert företag eller byggnadsplats? Vi hjälper dig att samla in upp till 5 erbjudanden från godkända leverantörer.