Hämtning av Rivningsavfall?

Vi hjälper er gratis! - Skicka förfrågan & jämför upp till 5 offerter för återvinning och hantering av rivningsavfall. Få rätt pris i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt, enkelt & gratis!

RIvningsavfall

Senaste Förfrågningar

Utrensning från hus i Malmö Skåne
Hämtning av Kontorsmöbler - centrala Göteborg Västra Götaland
Balpress för plast - Verksamhet i Falun Dalarna
Spillolja och oljefilter - Verkstad i Stockholm Stockholm
Löpande Elektronikåtervinning - Ljungby Kronoberg

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Rivningsavfall

Vid rivningar, renoveringar och ombyggnationer ställs det höga krav omhändertagande och återvinning av rivningsavfallet som uppkommer. Vid större arbeten krävs specialister för att göra inventeringar och klassningar av avfallet vid en rivning. Det är mycket svårt, även för erfarna rivningsentreprenörer att avgöra vilka delar som innehåller t.ex. farligt avfall etc. Kontakta en specialist på området så att du återvinner på rätt sätt och håller dig på rätt sida om lagen.

Fakta - Återvinning Rivningsavfall

  • Varje rivning är unik i sin materialsammansättning och det krävs att du gör en inventering av ämnen och material så att du vet hur du skall hantera restprodukterna.

Rivningsavfall - Jämför priser & hanteringsförslag

Har ni en en fungerande och kostnadseffektiv hantering av rivningsavfall vid ert företag eller byggnadsplats? Vi hjälper dig att samla in upp till 5 erbjudanden från godkända leverantörer.