Återvinning av Toner - Vem hämtar?

Toner - Jämför upp till 4 Offerter för återvinning av Toner och hämtning av toner. Hitta rätt pris i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige. Snabbt & Gratis!

Toner

Nyligen utförda uppdrag:

Elektronikskrot - Företag i Stockholm Stockholm
Återvinning av toners - Kontor i Åkersberga Stockholm
Löpande återvinning av Toners - Kontorshotell Stockholm
Toneråtervinning - Kontor i Stockholm Stockholm
Återvinning av Toners från Företag i Huddinge Stockholm

Hushållsavfall/Hushållssopor? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushåll avses vanligen vår soppåse under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter och är avfall som är jämförligt med vår soppåse. Hushållsavfall är alltså också avfall som liknar avfall som kommer från hushåll, till exempel köksavfall från verksamheter, avfall från personalutrymmen, skolor, hotell, sjukhus och vårdinrättningar, storkök, handel, hantverk och hobbyverksamhet samt latrin, slam och fettavfall. Det är lite förvirrande kanske men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Naturvårdsverkets vägledning för dig som vill fördjupa dig i ämnet:

 

Återvinning av Toner

Vi ger tonerkassetten störst uppmärksamhet då bläcket börjar ta slut och det är dags att återvinna den gamla. En toner kan du i genomsnitt fylla på fem till sju gånger innan de bör kasseras och återvinnas. Toner lämpar sig mycket bra för återvinning då de i genomsnitt består av 40 procent plast, 40 procent metall. De resterande 20% består av gummi, papper, skum och bläck.

Fakta: Återvinning av Toner & Bläckpatroner

  • Alla Toners går att energiutvinna
  • Alla Toners går att materialåtervinna
  • Många Toners går att återanvända