Återvinning från/vid Verkstad

Verkstad - Jämför upp till 4 offerter/prisförslag för återvinning & avfallshantering från Verkstad i Stockholm, Göteborg, Malmö & övriga Sverige! Snabbt, enkelt & gratis.

Verkstad

Senaste Förfrågningar

Skrotning av Alufälgar ( några ton) - Verksamhet i Huddinge Stockholm
Skrotning av katalysatorer ( 15 st privat) - Uppsala Uppsala
Skrotning av 10 ton med bilbatterier - Verksamhet i Södertälje Stockholm
Löpande hämtning av Farligt Avfall - Verksamhet i Uppsala Uppsala
blandskrot från entreprenad verksamhet - Säffle Värmland

Hushållsavfall/Hushållssopor? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushåll avses vanligen vår soppåse under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter och är avfall som är jämförligt med vår soppåse. Hushållsavfall är alltså också avfall som liknar avfall som kommer från hushåll, till exempel köksavfall från verksamheter, avfall från personalutrymmen, skolor, hotell, sjukhus och vårdinrättningar, storkök, handel, hantverk och hobbyverksamhet samt latrin, slam och fettavfall. Det är lite förvirrande kanske men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Naturvårdsverkets vägledning för dig som vill fördjupa dig i ämnet:

 

Återvinning Verkstad

Verkstad. En verkstad kräver ofta en återvinning av skrot & metaller och olika typer av miljöfarliga avfall som oljor, etc. Se till att få rätt betalt vid återvinning av ert skrot och era metaller. Ni bör dessutom se till att betala rätt pris för hanteringen av miljöfarligt avfall!

Att ha en god ordning på sitt avfall innebär oftast en ren och snygg verkstad som i sin tur innebär en bättre arbetsplats.

Hitta entreprenör för återvinningslösning & se till att få en miljösmart och ekonomisk återvinning från från er Verkstad!