Tömning av dödsbon

Vi har samlat företag som hjälper till med allt kring hantering vid tömning av dödsbon i hela Sverige. Skicka en förfrågan och få 1-4 offerter att jämföra!

tömning av dödsbo

Nyligen utförda uppdrag:

Dödsbo tömning och städning - lägenhet i Skävlinge Uppsala
Tömning av dödsbo - Villa i Stockholm Stockholm
Tömning av dödsbo - Villa (200kvm) i Klippan - Skåne Skåne
Tömning av dödsbo - Lägenhet i Göteborg Västra Götaland
Tömning av dödsbo - Lägenhet (80kvm) i Malmö Skåne

Hushållsavfall/Hushållssopor? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushållsavfall avses vanligen soppåsen under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter. Hushållsavfall är alltså avfall som liknar de sopor som kommer från privat hushåll, till exempel köksavfall från verksamheter, avfall från personalutrymmen, skolor, hotell, sjukhus och vårdinrättningar, storkök, handel, hantverk och hobbyverksamhet samt latrin, slam och fettavfall. Det kan verka förvirrande men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Naturvårdsverkets vägledning för dig som vill fördjupa dig i ämnet:

 

Tömning av dödsbo - att tänka på

Vi vet att det kan upplevas som en tung och besvärlig uppgift att tömma ett dödsbo för inblandade parter, inte bara känslomässigt tungt utan även fysiskt. Vi har samlat bolag över hela Sverige som kan hjälpa till med detta arbete. Våra godkända medlemmar samarbetar med hjälporganisationer och återvinnare och återvinningscentraler m.m. 

Om tömningen är av större karaktär brukar det alltid först ingå ett kostnadsfritt besök för att bedöma uppdragets omfattning så att det hela går så smidigt som möjligt.

 

Vi hjälper dig att hitta rätt företag för hantering av ert dödsbo:

  • Köp/värdering av dödsbo
  • Tömning och bortskaffning av bohag
  • Städning/flyttstädning