Pris

Vad kostar det att hyra container i Åkersberga?

Historiskt sett har frånpriset för att hyra container i Åkersberga legat på 2 970 kr inkl. moms. Priset gäller för en liten container som inkluderar endast transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer en avgift på avfallet du har slängt. Är du nyfiken på vad det genomsnittliga totalpriset brukar vara? Använd vårt verktyg här för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall som kan slängas.

Är ni ett företag kostar en liten container i Åkersberga från 2 380 kr exkl. moms.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Åkersberga till bästa pris

Många av oss slipper gärna trippen till tippen. Men ibland samlar man på sig mycket skräp över åren eller vill kanske bygga om där hemma. Då kan man passa på och hyra container i Åkersberga för att få bort rubb och stubb enkelt och kostnadseffektivt.

De flesta brukar boka en mellanstor container för blandat avfall, och vi har sett att historiskt sett har en 15 kbm container för 1 ton blandat avfall hamnat på 5 040 kr, inklusive moms. Vad kan det kosta för ditt specifika projekt? Där kommer Recycla in och hjälper till. Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Så att du kan jämföra priser och boka leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Få priser

Hur fungerar prissättningen på containrar?

För att hyra container i Åkersberga kan man hantera betalningen på två olika sätt:

  1. Antingen betalar du först för containern och sedan, när leverantören har hämtat containern och transporterat avfallet till tippen, vägs det avfall du har slängt. Därefter betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Du kommer att se priset på avfallet i dina priserbjudanden efter att du har gjort en förfrågan på Recycla.
  2. Alternativt kan du välja att betala ett fast pris. Då betalar du en sammanlagd kostnad som täcker både container, hyra och avfallet. Leverantören i Åkersberga har då inkluderat en uppskattning av den mängd avfall som vanligtvis slängs, så att du slipper dela upp betalningen. Nackdelen med detta alternativ är att du kan komma att betala mer än om du hade valt det första alternativet om du skulle ha slängt en mindre mängd avfall.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Åkersberga behöver du också veta vilken storlek du behöver på containern för avfallet. Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du boka en container i Åkersberga och slänger otillåtet material kan du få tråkiga och dyra extrakostnader.

Här i vår snabbguide guidar vi dig på hur du gör rätt från början innan du hyr sopcontainer i Åkersberga. Klicka på “Se tillåtna material” för att se vilka typer av avfall du får slänga i containern och “Ej tillåtet” för vad du inte får slänga i containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Åkersberga via Recycla

I Sverige finns det hundratals med företag inom återvinning och avfallshantering. En stor del av dessa hyr ut containrar och vi på Recycla vill förenkla processen så att alla kan göra rätt beslut och känna sig nöjda och trygga. Så vi har samlat de absolut bästa på vår plattform så att du kan snabbt, kostnadsfritt, och enkelt jämföra priser och boka.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Åkersberga?

Att hyra en container i Åkersberga på 15 kbm med 1 ton blandat avfall kostar från 5 040 kr, inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Åkersberga, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på var i Åkersberga du befinner dig – vi rekommenderar att du gör en förfrågan för att få exakta priser för ditt behov.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Åkersberga?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Vad räknas som blandat avfall?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Får man ställa containern på gatan?

Får man ha containern på sin tomt?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen