Hyra container Alingsås / Bild på Alingsås blomma

Hyra container i Alingsås

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Alingsås - Vad kostar det?

Ett snittpris på hyra av container för blandat avfall i Alingsås ligger på 14 500 kronor. I priset ingår 7 dagars hyra, transport och behandling av avfallet. Men priset varierar såklart beroende på vad för avfall du ska slänga. Använd dig gärna av vårt verktyg till höger för att se fler priser. Växla mellan avfall för att se fler snittpriser.

Vill du veta exakta priser för just dig? Skapa en förfrågan, jämför erbjudanden och få ut containern inom 48h!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Så hyr du en container i Alingsås till bästa pris!

På Recycla har vi gjort det superenkelt att hyra en container. Du skapar en förfrågan via knappen ovan, jämför priser från olika containeruthyrare och bokar det erbjudande du är mest nöjd med och få sen ut containern inom 48h!

Då Recycla är en jämförelsetjänst kan du alltid se historiska priser innan du gör en förfrågan, men också känna dig trygg med att du har fått det bästa erbjudandet utefter ditt behov av container i Alingsås. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning, så om du har några frågor kan du kontakta oss på vardagar mellan 08-17.

Hyra container i Alingsås

Kostnaden för att hyra sopcontainer i Alingsås skiljer sig mellan olika företag. Det beror bland annat på var företaget är baserat och hur lång tid det tar att åka ut till dig. Andra faktorer som kan påverka priset är företagets möjlighet att ta hand om avfallet. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den mest prisvärda och bästa lösningen för ditt behov, hos oss börjar priset från 4 430 kronor


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide för att hyra container i Alingsås

När du ska hyra en container i Alingsås är det väldigt viktigt att du bokar en container för det avfall du ska slänga. Du behöver också hålla koll på vad du slänger så att du inte slänger fel material som kan leda till onödiga extrakostnader, men främst gör du också miljön en stor tjänst.

I vår checklista ger vi dig en snabbguide på vad får och inte får slänga i en container baserat på vad för avfall du ska boka container för. T.ex. i en container för blandat avfall får du slänga möbler och metallskrot, men en container för brännbart får du absolut inte slänga metall.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hur stora är containrarna som man kan hyra i Alingsås?

Välj storlek för att se mått och max last.

Beroende på vad för typ av projekt du behöver container för, så finns det en storlek bäst lämpad för just det. I vår snabbguide kan filtrera på de vanligaste storlekarna av containrar i Alingsås och se deras mått och maxvikt.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Alingsås?

En container i Alingsås för blandat avfall kostar 14 500 kr. I priset ingår 1 utställning, 1 hemtag, 7 dags hyra och hantering av det blandade avfallet. Priset varierar beroende på vart i Alingsås du befinner dig då de flesta containeruthyrare har särskilda zontillägg.

Varför ska jag jämföra priser innan jag hyr en container i Alingsås?

Vad räknas som blandat avfall?

Får man ha container på gatan?

Vilken containerstorlek ska jag välja?

Vad bör man tänka på när man hyr en container?


Varför hyra en container i Alingsås via Recycla

Vi tror starkt på att alla kan göra rätt. Men vi vet att ibland räcker inte tid eller ekonomi till. Detta ska aldrig hindra någon för att göra ett klokt miljöval, därav finns Recycla.

Vi är specialister på att du som kund får rätt lösning till bäst pris. På vår hemsida kan du enklare än någonsin jämföra alla möjliga lösningar unika just för dig. Du väljer den container som passar dig bäst och får ut containern inom 48h.

5 anledningar till att välja Recycla

  • Gratis jämförelsetjänst
  • Gratis rådgivning
  • Säkerställer att du hittar bäst lösning
  • Alla Sveriges bästa återvinningsföretag på en sajt
  • Container på plats inom 48h

Vi har en engagerad och kunnig kundtjänst som alltid är redo för att hjälpa dig med dina frågor och önskemål. Där vi erbjuder alltid gratis rådgivning och ser till att du får en sån bra lösning som möjligt, även om hyra container tjänst inte skulle passa dig.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet