Pris

Vad kostar det att hyra container i Allingsås?

Ett frånpris på hyra av container för blandat avfall i Alingsås ligger på 2 230 kr inkl. moms. Priset varierar beroende på vad för avfall du ska slänga och hur länge du behöver containern. Använd dig gärna av vårt verktyg till höger för att se fler priser. Växla mellan avfall för att se fler snittpriser.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du en container i Alingsås till bästa pris

På Recycla har vi gjort det superenkelt att hyra en container. Du skapar en förfrågan, jämför priser från olika återvinningsföretag och bokar det erbjudande du är mest nöjd med!

Då Recycla är en jämförelse- och bokningstjänst kan du alltid se historiska priser innan du gör en förfrågan, men också känna dig trygg med att du har fått det bästa erbjudandet utefter ditt behov av container i Alingsås.

Hyra container i Alingsås

Kostnaden för att hyra sopcontainer i Alingsås skiljer sig mellan olika företag. Det beror bland annat på var företaget är baserat och hur lång tid det tar att åka ut till dig. Andra faktorer som kan påverka priset är företagets möjlighet att ta hand om avfallet. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den mest prisvärda och bästa lösningen för ditt behov, hos oss börjar priset från 4 430 kronor.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Beroende på vad för typ av projekt du behöver container för, så finns det en storlek bäst lämpad för just det. I vår snabbguide kan filtrera på de vanligaste storlekarna av containrar i Alingsås och se deras mått och maxlast.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra en container i Alingsås är det väldigt viktigt att du bokar en container för det avfall du ska slänga. Du behöver också hålla koll på vad du slänger så att du inte slänger fel material som kan leda till onödiga extrakostnader.

I vår checklista ger vi dig en snabbguide på vad får och inte får slänga i en container baserat på vad för avfall du ska boka container för.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra en container i Alingsås via Recycla

Vi tror starkt på att alla kan göra rätt. Men vi vet att ibland räcker inte tid eller ekonomi till. Detta ska aldrig hindra någon för att göra ett klokt miljöval, därav finns Recycla.

Vi är specialister på att du som kund får rätt lösning till bäst pris. På vår hemsida kan du enklare än någonsin jämföra alla möjliga lösningar unika just för dig. Hyr din container i Allingsås med hjälp av Recyclas jämförelse- och bokningstjänst.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Varför ska jag jämföra priser innan jag hyr en container i Alingsås?

Vi har samlat alla Sveriges bästa företag som hyr ut containrar och dessa företag har olika priser och lösningar. Ett företag kan t.ex. ha sin anläggning närmre din position och kan erbjuda dig ett bättre pris då de inte behöver köra lika långt. Hur hittar du bäst pris och lösning? Det gör du lättast med att använda dig av Recycla.

Vad räknas som blandat avfall?

Får man ha container på gatan?

Vilken containerstorlek ska jag välja?

Vad bör man tänka på när man hyr en container?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen