Hyra container i Ängelholm - Bild på hav i Ängelholm

Hyra container i Ängelholm

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Ängelholm?

Priset för att hyra container i Ängelholm varierar beroende på din plats och avfallstyp. Historiskt sett har det startat från 2 760 kr inkl. moms för en mindre sopcontainer i Ängelholm. Detta pris inkluderar endast transport och en dags hyra. Eventuella avgifter för avfallet tillkommer beroende på vikt och typ. För att få en uppfattning om det genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, använd vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika avfallstyper.

Är ni ett företag kostar en liten container i Ängelholm från 2 200 kr exkl. moms.

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Ängelholm

Hyra en container i Ängelholm är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att bli av med allt skräp. Historiskt sett kostar en 20 kbm container för 1 ton blandat avfall cirka 4 500 kr, inklusive moms. Vill du veta kostnaden för ditt specifika projekt? Använd Recycla, en kostnadsfri jämförelsesajt som samlar de bästa återvinningsföretagen i Sverige. Jämför priser och leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Välj det bästa erbjudandet och betala säkert via Swish, kort eller faktura.

Skapa förfrågan och få priser

Hur fungerar prissättningen på containrar?

När du hyr en container i Ängelholm har du två betalningsalternativ:

Viktbaserad betalning: Du betalar för containern först och sedan, efter att leverantören har hämtat och vägt avfallet, betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Priset för avfallet kommer att visas i dina prisofferter på Recycla.

Fast pris: Du kan också välja ett fast pris som täcker både containern, hyran och en uppskattning av den vanliga mängden avfall. Detta alternativ ger en fast och förutsägbar kostnad, men om du slänger mindre avfall än uppskattat kan detta alternativ bli dyrare.

Om du är osäker över vilket alternativ som passar ditt projekt bäst, tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice för kostnadsfri rådgivning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

När du beställer en container i Ängelholm är det viktigt att känna till vad du får och inte får slänga. Felaktig avfallshantering kan resultera i dyra extrakostnader. Vår snabbguide hjälper dig att göra rätt från början innan du hyr en sopcontainer i Ängelholm. Om du har frågor, tveka inte att kontakta vår kundservice

Skapa förfrågan
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

När du hyr en container i Ängelholm är det också viktigt att välja rätt storlek för ditt avfall. Vi erbjuder råd om tre olika containerstorlekar med mått, maxvikt och det utrymme de kräver. Det finns fler storlekar och låsbara luckor om så önskas. Behöver du ytterligare rådgivning, är vår kundservice redo att hjälpa dig.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Ängelholm?

Priset för att hyra en 20 kbm container med 1 ton blandat avfall i Ängelholm börjar från 4 500 kr inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Ängelholm, 1 ton avfall och en dags hyra. Priset kan variera beroende på din plats i Ängelholm. Vi rekommenderar att du gör en förfrågan för exakta priser.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Ängelholm?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Hur betalar man?


Varför Recycla för att hyra container i Ängelholm

I Sverige finns hundratals företag inom återvinning och avfallshantering, och många av dem erbjuder containrar. Vi på Recycla vill göra processen enklare, så alla kan fatta informerade beslut och känna sig trygga med sitt val. Vi har samlat de bästa företagen på vår plattform för att du enkelt och kostnadsfritt kan jämföra priser och företag.

5 skäl att välja Recycla

  • Kostnadsfri jämförelsesajt
  • Prisförslag inom 5 sekunder
  • Leverans av container inom 48 timmar
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Över 10 000 nöjda kunder

Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet