Pris

Vad kostar det att hyra container i Ängelholm?

Priset för att hyra container i Ängelholm varierar beroende på din plats och avfallstyp. Historiskt sett har det startat från 2 760 kr inkl. moms för en mindre sopcontainer i Ängelholm. Detta pris inkluderar endast transport och en dags hyra. Eventuella avgifter för avfallet tillkommer beroende på vikt och typ. För att få en uppfattning om det genomsnittliga totalpriset för ditt projekt, använd vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika avfallstyper.

Är ni ett företag kostar en liten container i Ängelholm från 2 200 kr exkl. moms.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 320 kr
10 - 20 m39 120 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Ängelholm till bästa pris

Hyra en container i Ängelholm via Recycla är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att bli av med allt skräp. Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst som samlar de bästa återvinningsföretagen i Sverige. Jämför priser och leverantörer och boka din container snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Få priser

Hur fungerar prissättningen på containrar?

Viktbaserad betalning: Du betalar för containern först och sedan, efter att leverantören har hämtat och vägt avfallet, betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Priset för avfallet kommer att visas i dina prisofferter på Recycla.

Fast pris: Du kan också välja ett fast pris som täcker både containern, hyran och en uppskattning av den vanliga mängden avfall. Detta alternativ ger en fast och förutsägbar kostnad, men om du slänger mindre avfall än uppskattat kan detta alternativ bli dyrare.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du hyr en container i Ängelholm är det också viktigt att välja rätt storlek för ditt avfall. Med vår guide får du kan du se mått och maxlast och på så sätt välja en container som passar ditt ändamål.

Välj rätt storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du beställer en container i Ängelholm är det viktigt att vara medveten om vad du får och inte får slänga. Felaktig avfallshantering kan leda till onödiga extra kostnader. Vår snabbguide är till för att hjälpa dig att göra rätt från början innan du hyr en sopcontainer i Ängelholm. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Ängelholm via Recycla

I Sverige finns hundratals företag inom återvinning och avfallshantering, och många av dem erbjuder containrar. Vi på Recycla vill göra processen enklare, så alla kan fatta informerade beslut och känna sig trygga med sitt val. Vi har samlat de bästa företagen på vår plattform för att du enkelt och kostnadsfritt kan jämföra priser och företag.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Ängelholm?

Priset för att hyra en 20 kbm container med 1 ton blandat avfall i Ängelholm börjar från 4 500 kr inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Ängelholm, 1 ton avfall och en dags hyra. Priset kan variera beroende på din plats i Ängelholm. Vi rekommenderar att du gör en förfrågan för exakta priser.

Vad får man slänga i en hyrd container?

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Ängelholm?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Hur betalar man?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen