Pris

Vad kostar det att hyra container i Arvika?

Beroende på hur länge och vad du vill kasta kan priset för att hyra container i Arvika variera. Jämför priser från 1 960 kronor inklusive moms, för en container i Arvika.

Med vår prisguide kan du filtrera på material för att se historiska riktpriser på hyra container. Vill du ha ett pris som är anpassat efter dina specifika behov kan Recycla hjälpa dig med just detta.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Arvika till bästa pris

Slipp resorna och besväret till soptippen och låt oss hjälpa dig att hyra container i Arvika istället. När vi ger oss in i olika projekt hemma är det lätt att det genereras en stor mängd skräp. Med vår jämförelse- och bokningstjänst kan du enkelt bli av med det utan att anstränga dig. Vi erbjuder containrar för alla typer av projekt, både för privatpersoner, föreningar och företag. Dessutom kan du spara pengar genom att jämföra priser hos oss. I allmänhet kan du förvänta dig att betala cirka 5 700 kronor för en mellanstor container i Arvika där du har hyrt container 1 dag och slängt 1 ton blandat avfall.

Hyr sopcontainer i Arvika

Vi gör det enkelt för dig att hyra container i Arvika. Du skicka in en förfrågan med information om vilket material du vill kasta, önskad storlek på containern, samt datum och plats för leverans. Sedan kan du jämföra priser från flera olika containerföretag och välja den som passar dina behov bäst. Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar. Bli en nöjd kund i Arvika och boka din avfallscontainer hos oss idag!

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Arvika behöver du bestämma rätt storlek för ditt projekt. Vår storleksguide ger dig all information du behöver om varje storlek och den yta som krävs för att placera ut containern.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att undvika onödiga kostnader för felsortering är det viktigt att du sorterar rätt när du ska hyra en container i Arvika. Med vår praktiska sorteringsguide kan du enkelt hitta rätt avfallskategori och se vad som gäller för sortering av olika material.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Arvika via Recycla

Vill du hyra container i Arvika utan krångel och huvudvärk? Då är Recycla lösningen för dig! Vi samarbetar med flera noggrant utvalda företag i området som är experter på att ta hand om avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du enkelt jämföra och välja bland flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Arvika?

Det finns olika faktorer som påverkar priset men ett genomsnittspris för att hyra en container i Arvika med blandat avfall ligger på 5 700 kronor, där det är inkluderat utställning, hämtning och en dags hyra.

Hur lång tid kan man hyra en container ?

Vad kan påverka priset för en container i Arvika?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Hur mycket får man fylla en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen