Hyra container Arvika / Bild på Arvika blomma

Hyra container i Arvika

JÄMFÖR OCH BOKA

Få reda på vad det kostar att hyra container i Arvika

Beroende på hur länge och vad du vill kasta kan priset för att hyra container i Arvika variera. I allmänhet kan du förvänta dig att betala cirka 5 700 kronor för hemtag, utställning, för en dag och du slänger ett ton blandat avfall, men vår guide erbjuder flera olika generella priser som kan vara till hjälp. Vill du ha ett pris som är anpassat efter dina specifika behov kan du använda vår jämförelsetjänst, där vi kan ge dig en exakt kostnad för din önskade container och en smidig leverans inom 48 timmar efter bokning.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Bli av med skräpet genom att hyra container i Arvika!

Slipp resorna och besväret till soptippen och låt oss hjälpa dig att hyra container i Arvika istället. När vi ger oss in i olika projekt hemma är det lätt att det genereras en stor mängd skräp. Med vår jämförelsetjänst kan du enkelt bli av med det utan att anstränga dig. Vi erbjuder containrar för alla typer av projekt, både för privatpersoner och företag. Dessutom kan du spara pengar genom att jämföra priser hos oss för så lite som 1 960 kronor, hitta det mest kostnadseffektiva alternativet för dig. Så bli av med skräpet enkelt, smidigt och miljövänligt med vår hjälp.

Hur fungerar det att hyra container i Arvika

Vi gör det enkelt för dig att hyra container i Arvika. Du skicka in en förfrågan med information om vilket material du vill kasta, önskad storlek på containern, samt datum och plats för leverans. Sedan kan du jämföra priser från flera olika containerföretag och välja den som passar dina behov bäst. Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar. Bli en nöjd kund i Arvika och boka din avfallscontainer hos oss idag!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide till hyra container i Arvika

För att undvika onödiga kostnader för felsortering är det viktigt att du sorterar rätt när du ska hyra en container. Innan du bokar behöver du veta vilket avfall du ska kasta och vad som är tillåtet att kasta i containern. Med vår praktiska sorteringsguide kan du enkelt hitta rätt avfallskategori och se vad som gäller för sortering av olika material.

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid vända dig till vår kundservice för hjälp och rådgivning.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hyra container Arvika - så väljer du storlek

Välj storlek för att se mått och max last.

När du ska hyra container i Arvika behöver du bestämma rätt storlek för ditt projekt. Vår storleksguide ger dig all information du behöver om varje storlek och den yta som krävs för att placera ut containern. Om du är osäker kan du alltid kontakta vår kundservice för rådgivning. För att få en bättre uppfattning om storleken, rekommenderar vi att du mäter upp med en tumstock eller måttband hemma.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Kan jag som privatpersoner hyra container av er?

Absolut, vi hjälper alla som vill hyra container i Arvika!

Hur lång tid kan man hyra en container ?

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Arvika?

Vad kan påverka priset för en container i Arvika?

Vilka är de vanligaste storlekarna på container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Arvika

Vill du hyra container i Arvika utan krångel och huvudvärk? Då är Recycla lösningen för dig! Vi samarbetar med flera noggrant utvalda företag i området som är experter på att ta hand om avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du enkelt jämföra och välja bland flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet