Pris

Vad kostar det att hyra container i Avesta?

Det finns många fördelar med att hyra container i Avesta, men den främsta är att du kan bli av med allt ditt skräp på ett miljövänligt sätt utan att behöva åka flera vändor till soptippen. Hos oss är allt enkelt och smidigt - vi har flera guider och en kundservice som står redo att hjälpa dig i hela processen. Så varför slösa tid och energi när du kan boka din container från 3 150 kronor redan idag och låta oss ta hand om allt på ett bekvämt sätt!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Avesta till bästa pris

I Avesta kan priset på att hyra en container för blandat avfall variera beroende på var du bor och hur länge du vill ha den. När vi kollar på historisk data på vad det kostar bland våra partners ser vi att priset ligger idag på 8 310 kronor för en 15 kbm container inkl. moms, (baserat på utkörning, hemtagning, 1 dagshyra för och behandling av 1 ton blandat avfall). Vår guide ovan innehåller flera olika historiska generella priser som kan hjälpa dig att jämföra.

Om du vill ha ett pris som är mer anpassat efter dina specifika behov kan du skicka in en förfrågan och få ett exakt pris.

Hur fungerar prissättningen på container i Avesta?

Viktbaserad betalning: Du betalar för containern först och sedan, efter att leverantören har hämtat och vägt avfallet, betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Priset för avfallet kommer att visas i dina prisofferter på Recycla.

Fast pris: Du kan också välja ett fast pris som täcker både containern, hyran och en uppskattning av den vanliga mängden avfall. Detta alternativ ger en fast och förutsägbar kostnad, men om du slänger mindre avfall än uppskattat kan detta alternativ bli dyrare.

Hyr din container i Avesta redan idag med hjälp av Recycla.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxlast. Använd guiden när du ska hyra container i Avesta för att få den perfekta för ditt ändamål.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Avesta är det viktigt att sortera ditt avfall korrekt för att undvika extra kostnader och främja återvinning. I vår sorteringsguide hittar du all information du behöver för att kunna göra rätt val när det gäller avfallstyper. Genom att klicka på de olika avfallstyperna kan du se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta i containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Avesta via Recycla

Slipp leta runt efter olika avfallshanteringstjänster och företag! Med Recycla har du allt du behöver på ett och samma ställe. Vi har samarbeten med noggrant utvalda företag som specialiserar sig på miljövänlig avfallshantering, så att du kan vara säker på att ditt avfall tas omhand på ett hållbart sätt. Med vår enkla och användarvänliga hemsida kan du snabbt och enkelt jämföra olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och beställa containrar med snabb leverans.

Så varför leta runt när allt du behöver finns här på Recycla?

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad händer med mitt avfall?

Ditt avfall åker till närmsta sorteringsanläggning för att påbörja sin återvinningsprocess.

Vad är skillnaden på container och byggsäck?

Vad ligger priset för en container i Avesta med blandat avfall?

Får jag placera en container på min tomt?

Hur mycket får man fylla en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen