Hyra container Avesta / Bild på Avesta stad

Hyra container i Avesta

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Avesta - Vad kostar det?

Det finns många fördelar med att hyra container i Avesta, men den främsta är att du kan bli av med allt ditt skräp på ett miljövänligt sätt utan att behöva åka flera vändor till soptippen. Hos oss är allt enkelt och smidigt - vi har flera guider och en kundservice som står redo att hjälpa dig i hela processen. Så varför slösa tid och energi när du kan boka din container från 3 150 kronor redan idag och låta oss ta hand om allt på ett bekvämt sätt!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall?

I Avesta kan priset på att hyra en container för blandat avfall variera beroende på var du bor och hur länge du vill ha den. När vi kollar på historisk data på vad det kostar bland våra partners ser vi att priset ligger idag på 8 310 kronor för en 15 kbm container inkl. moms, (baserat på utkörning, hemtagning, 1 dagshyra för och behandling av 1 ton blandat avfall). Vår guide ovan innehåller flera olika historiska generella priser som kan hjälpa dig att jämföra.

Om du vill ha ett pris som är mer anpassat efter dina specifika behov kan du använda vår jämförelsetjänst, där du kan skicka in en förfrågan och få ett exakt pris.

Jämför priser när du ska hyra container i Avesta

Få flera erbjudanden genom att enkelt skapa en förfrågan för att hyra container i Avesta, med information om vilket avfall du behöver kasta, önskad containerstorlek, leveransdatum och plats för placering. Därefter kan du jämföra priser från flera containerföretag och välja det mest passande för dina behov. När du har bokat din avfallscontainer, levereras den snabbt till din önskade plats och du kan enkelt börja kasta ditt avfall utan krångel. Vi samarbetar endast med kvalitetssäkrade företag för att se till att ditt avfall hanteras på ett korrekt sätt.

Bli en av våra nöjda kunder i Avesta och boka din container redan idag!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Så sorterar du när du ska hyra container i Avesta

När du ska hyra container i Avesta är det viktigt att sortera ditt avfall korrekt för att undvika extra kostnader och främja återvinning. I vår sorteringsguide hittar du all information du behöver för att kunna göra rätt val när det gäller avfallstyper. Genom att klicka på de olika avfallstyperna kan du se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta i containern.

Om du är osäker på vilken typ av avfall som är lämpligast för ditt projekt, står vår kundservice redo att ge dig kostnadsfri rådgivning. Så se till att sortera rätt för en smidig och hållbar hantering av ditt avfall!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Vilken storlek bör du välja när du ska hyra container i Avesta

Välj storlek för att se mått och max last.

Så hittar du rätt containerstorlek. Vi erbjuder ett brett utbud av olika containrar och i vår guide kan du ta del av deras olika mått, både på containerstorlek och den yta som krävs för att placera dem. Det kan vara svårt att föreställa sig containrarnas verkliga storlek, så vi rekommenderar att du mäter hemma för att få en mer realistisk uppfattning. Om du är osäker på vilken storlek som passar bäst, är du välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om att hyra container i Avesta.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad händer med mitt avfall?

Ditt avfall åker till närmsta sorteringsanläggning för att påbörja sin återvinningsprocess.

Vad är skillnaden på container och byggsäck?

Vad ligger priset för en container i Avesta med blandat avfall?

Får jag placera en container på min tomt?

Vad får jag slänga i en hyrd container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Avesta

Du slipp leta runt efter olika avfallshanteringstjänster och företag! Med Recycla har du allt du behöver på ett och samma ställe. Vi har samarbeten med noggrant utvalda företag som specialiserar sig på miljövänlig avfallshantering, så att du kan vara säker på att ditt avfall tas omhand på ett hållbart sätt. Med vår enkla och användarvänliga hemsida kan du snabbt och enkelt jämföra olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och beställa containrar med snabb leverans.

Så varför leta runt när allt du behöver finns här på Recycla?


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

1931

Erbjudanden senaste månaden

704

Uppdrag senaste månaden

6715

Totalt antal omdömen

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet