Pris

Vad kostar det att hyra container i Blekinge?

Varför slösa tid och pengar på resor till soptippen när du kan ta hand om allt med en enkel bokning? Vi erbjuder bekväma och pålitliga lösningar från 2 500 kronor för att hyra container i Blekinge, så att du enkelt kan bli av med allt skräp på ett miljövänligt sätt. Dessutom kan du skicka en förfrågan, jämföra priser, boka och betala - allt på samma plats. Med vårt breda utbud av containrar hittar du garanterat den perfekta storleken för ditt projekt.

Så sluta slösa tid och låt oss hjälpa dig att ta hand om ditt avfall på ett smidigt och effektivt sätt!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Blekinge till bästa pris

Att renovera tar tid. Men att åka till tippen flera vändor kan kännas som att det tar ännu längre tid. Gör det enklare för dig med att hyra container!

I Blekinge är det populärt att hyra 15 kbm containrar för blandat avfall. När vi kollar på historisk data ser vi att priset för en sådan container hamnar på ca 5 590 kronor inkl. moms. (Baserat på utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton avfall). Med vår guide ovan kan du filtrera på fler historiska genomsnittspriser. För att få ett pris som är skräddarsytt efter dina specifika önskemål kan du skicka in en förfrågan!

Hyr sopcontainer i Blekinge

Behöver du hyra en container i Blekinge och letar efter en enkel och smidig lösning för avfallshantering? Då har du kommit rätt! Med allt samlat här behöver du bara skicka in en förfrågan med information om typ av avfall, önskad storlek, leveransplats, datum och hyrestid. Du kommer sedan att få prisförslag från flera företag, vilket ger dig möjlighet att jämföra innan du bokar. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och ge vägledning om det behövs.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

För att hitta den perfekta containerstorleken i Blekinge, kan du använda vår storleksguide eller få rådgivning från vår kundservice. Guiden ger dig all information du behöver om varje storlek och den yta som krävs för placeringen av containern.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att undvika onödiga kostnader och främja återvinning är det viktigt att sortera ditt avfall på rätt sätt när du ska hyra container i Blekinge. Vår sorteringsguide ger dig all hjälp och information du behöver för att veta vad som kan slängas i varje avfallskategori.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Blekinge via Recycla

Recycla hjälper dig att underlätta letandet av den mest prisvänliga återvinngsföretag för just dig! Här samlar vi priser och företag så du så enkelt som möjligt ska kunna boka din container i Blekinge. Skicka in en förfrågan och få personliga prisförslag och välj det erbjudandet som passar dig och din plånbok bäst!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vilken storlek på container behöver jag för mitt projekt?

Vi rekommenderar att du kollar i vår sorteringsguide. Skulle det inte hjälpa och du fortfarande undrar vad för storlek du behöver är du välkomen att slå en pling till våra duktiga kundservice som kan vägleda dig i ditt storleksval!

Kan jag placera container på gräsmattan?

Vad kostar det att hyra en container i Blekinge med blandat avfall?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vad är det som påverkar priset när jag ska hyra en container i Blekinge?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen