Hyra container Blekinge / Bild på kyrka i Blekinge

Hyra container i Blekinge

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för hyra container i Blekinge

Varför slösa tid och pengar på resor till soptippen när du kan ta hand om allt med en enkel bokning? Vi erbjuder bekväma och pålitliga lösningar från 2 500 kronor för att hyra container i Blekinge, så att du enkelt kan bli av med allt skräp på ett miljövänligt sätt. Dessutom kan du skicka en förfrågan, jämföra priser, boka och betala - allt på samma plats. Med vårt breda utbud av containrar hittar du garanterat den perfekta storleken för ditt projekt.

Så sluta slösa tid och låt oss hjälpa dig att ta hand om ditt avfall på ett smidigt och effektivt sätt!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Blekinge - slipp resorna till tippen!

Att renovera tar tid. Men att åka till tippen flera vändor kan kännas som att det tar ännu längre tid. Gör det enklare för dig med att hyra container!

I Blekinge är det populärt att hyra 15 kbm containrar för blandat avfall. När vi kollar på historisk data ser vi att priset för en sådan container hamnar på ca 5 590 kronor inkl. moms. (Baserat på utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton avfall). Med vår guide ovan kan du filtrera på fler historiska genomsnittspriser. För att få ett pris som är skräddarsytt efter dina specifika önskemål kan du använda vår jämförelsetjänst, där du kan skicka in en förfrågan och få leverans av din container inom 48 timmar efter bokning.

Enkelt att hyra container i Blekinge

Att hyra container i Blekinge är en enkel process. Du behöver bara lämna in en förfrågan med information om vilket material du vill kasta, storlek på containern, plats och datum för leverans. Därefter kan du kostnadsfritt jämföra priser från flera containerföretag och välja den bästa containern för dina behov. Behöver du hjälp med att hyra container? Tveka inte att kontakta vår kundservice för kostnadsfri rådgivning. Bli en nöjd kund idag och boka din container med oss!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Få hjälp att sortera rätt - sorteringsguide för hyra container Blekinge

För att undvika onödiga kostnader och främja återvinning är det viktigt att sortera ditt avfall på rätt sätt när du ska hyra container i Blekinge. Vår sorteringsguide ger dig all hjälp och information du behöver för att veta vad som kan slängas i varje avfallskategori. Vi vill göra det enkelt för dig att sortera, och om du har några frågor eller funderingar om vilken avfallskategori som passar bäst för ditt projekt är du välkommen att kontakta vår kundservice för kostnadsfri rådgivning!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hitta rätt storlek för din container - Hyra container i Blekinge

Välj storlek för att se mått och max last.

För att hitta den perfekta containerstorleken i Blekinge, kan du använda vår storleksguide eller få rådgivning från vår kundservice. Guiden ger dig all information du behöver om varje storlek och den yta som krävs för placeringen av containern. För att få en bättre uppfattning om storleken kan du mäta upp med en tumstock eller måttband hemma. Vi finns alltid här för att hjälpa dig att välja rätt storlek för ditt projekt.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vilken storlek på container behöver jag för mitt projekt?

Vi rekommenderar att du kollar i vår sorteringsguide. Skulle det inte hjälpa och du fortfarande undrar vad för storlek du behöver är du välkomen att slå en pling till våra duktiga kundservice som kan guide dig i ditt storleksval!

Kan jag placera container på gräsmattan?

Vad kostar det att hyra en container i Blekinge med blandat avfall?

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Vad är det som påverkar priset när jag ska hyra en container i Blekinge?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Blekinge

Med Recycla behöver du inte leta längre! Vi har samarbeten med flera noggrant utvalda och pålitliga företag i området som är specialister på att ta hand om avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du enkelt jämföra och välja bland flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet