Hyra container Borås / Bild på Borås stad

Hyra container i Borås

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hyra container i Borås

Här hittar du priser för vad det kostar att hyra container i Borås. För ett ton blandat avfall ligger priset för att hyra en container på 5 840 kronor. I vår prisgenerator kan du kolla olika priser för generella containrar med olika avfallstyper.

Om du däremot är ute efter exakta priser kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss och få tillgång till flera prisförslag som matchar dina specifika behov. Börja jämföra priser idag!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Borås gör att du blir av med ditt skräp utan vändor till trippen

Att ta hand om allt avfall efter en utrensning eller renovering kräver både energi och tid. Vem har egentligen lust att åka fram och tillbaka till tippen hela dagarna? Vi erbjuder en enkel och miljövänlig lösning så att du kan bli av med allt skräp som bara skräpar. Genom att hyra container i Borås till ditt projekt kan du skippa vändorna till tippen, och med vår enkla tjänst tar det bara några minuter. Gör som flera Boråsbor och boka din container idag från 2 790 kronor!

Så går det till när du ska hyra container i Borås

Att hyra container i Borås är enkelt och kan genomföras på tre steg. Först skickar du in en förfrågan med information om vilket avfall du vill kasta, önskad storlek, plats och datum för leverans samt hur länge du behöver containern. Därefter får du prisförslag på din förfrågan och kan jämföra mellan olika företag för att välja en vinnare du bokar med. Slutligen levereras containern till din adress och du kan börja kasta.

Om du känner dig osäker på något kan du ta del av våra guider eller kontakta vår kundservice för kostnadsfri rådgivning – enklar än så blir det inte!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Borås - Så kastar du rätt!

Genom att använda vår guide kan du enkelt se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta i containern, vilket hjälper dig att undvika onödiga kostnader och bidra till en mer hållbar avfallshantering. Det är viktigt att undvika felsortering, eftersom det kan leda till extra kostnader och försämrad återvinning.

Om du har frågor angående specifika objekt eller avfallstyper som du vill kasta, kan du alltid få råd från vår kundservice som är experter i området!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Välj storlek för ditt projekt - Hyra container i Borås

Välj storlek för att se mått och max last.

Vi erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar för att passa alla typer av projekt. I vår guide hittar du information om de olika storlekarna och vilken yta som krävs för att placera ut containern. På så sätt kan du välja rätt storlek för ditt projekt när du ska hyra container i Borås. Men om du behöver ytterligare hjälp med att välja rätt storlek, tveka inte att kontakta vår kundservice. Våra experter kan ge dig kostnadsfri rådgivning och hjälpa dig att hitta den perfekta storleken för dina behov.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vilken är den vanligaste avfallstypen?

Det vanligaste avfallstyperna i Borås är blandat avfall, brännbart och trädgårdsavfall.

Vad händer med mitt skräp?

Vad kostar det att hyra container i Borås med blandat avfall?

Får jag placera en container på gatan?

Vem kan hyra container av er i Borås-området?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Borås

Recycla är det smarta och bekväma valet när du vill hyra en container i Borås. Vi har samarbeten med flera noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på att hantera avfall på ett hållbart sätt. Genom vår hemsida får du tillgång till flera olika erbjudanden, kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet