Pris

Vad kostar det att hyra container i Borås?

Här hittar du priser för vad det kostar att hyra container i Borås. Frånpriset att hyra en container är 2 790 kr! I vår prisgenerator kan du kolla olika priser för generella containrar med olika avfallstyper.

Om du däremot är ute efter exakta priser kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss och få tillgång till flera prisförslag som matchar dina specifika behov. Börja jämföra priser idag!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 160 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Borås till bästa pris

Att ta hand om allt avfall efter en utrensning eller renovering kräver både energi och tid. Vem har egentligen lust att åka fram och tillbaka till tippen hela dagarna? Vi erbjuder en enkel och miljövänlig lösning så att du kan bli av med allt skräp som bara skräpar. Genom att hyra container i Borås till ditt projekt kan du skippa vändorna till tippen, och med vår enkla tjänst tar det bara några minuter. För ett ton blandat avfall ligger priset för att hyra en container på 5 840 kronor. Gör som flera Boråsbor och boka din container idag!

Att hyra container i Borås ska vara enkelt

Att hyra container i Borås är enkelt och kan genomföras på tre steg. Först skickar du in en förfrågan med information om vilket avfall du vill kasta, önskad storlek, plats och datum för leverans samt hur länge du behöver containern. Därefter får du prisförslag på din förfrågan och kan jämföra mellan olika företag för att välja en vinnare du bokar med. Slutligen levereras containern till avsedd adress och du kan börja kasta. Snabbt, enkelt och hållbart!!

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

I vår guide hittar du information om de olika storlekarna och vilken yta som krävs för att placera ut containern. På så sätt kan du välja rätt storlek för ditt projekt när du ska hyra container i Borås. Men om du behöver ytterligare hjälp med att välja rätt storlek, tveka inte att kontakta vår kundservice.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Genom att använda vår guide kan du enkelt se vad som är tillåtet och inte tillåtet att kasta i containern, vilket hjälper dig att undvika onödiga kostnader och bidra till en mer hållbar avfallshantering.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Borås via Recycla

Recycla är det smarta och bekväma valet när du vill hyra en container i Borås. Vi har samarbeten med flera noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på att hantera avfall på ett hållbart sätt. Genom vår hemsida får du tillgång till flera olika erbjudanden, kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vilken är den vanligaste avfallstypen?

Det vanligaste avfallstyperna i Borås är blandat avfall, brännbart och trädgårdsavfall.

Vad händer med mitt skräp?

Vad kostar det att hyra container i Borås med blandat avfall?

Får jag placera en container på gatan?

Vem kan hyra container av er i Borås-området?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen