Hyra container Borlänge / Bild på Borlänge stad

Hyra container i Borlänge

JÄMFÖR OCH BOKA

Så mycket kostar det att hyra container i Borlänge

Få en översikt över ungefärliga kostnader för olika typer av avfall med vår prisguide för containrar. För behandling av 1 ton blandat avfall, där det ingår 1 utställning, 1 hemtagning och 1 dagshyra, är det genomsnittliga priset 7 350 kronor. Om du vill ha ett mer exakt pris för att hyra en container kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan och få flera anpassade erbjudanden att jämföra. Då kan du boka det erbjudande som passar din förfrågan om att hyra container i Borlänge.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Vänta inte med att slänga skräpet - Hyra container i Borlänge

Behöver du hjälp med att hantera stora mängder avfall som genereras från ditt renoveringsprojekt, utrensning eller liknande? Oroa dig inte längre för besvärliga och tidskrävande avfallshanteringsprocesser! Vi erbjuder enkel och miljövänlig containeruthyrning i Borlänge som tar hand om allt ditt skräp. Med allt på en plats får du den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem, från priser på 2 500 kr. Så låt oss hjälpa dig att göra avfallshanteringen enkel och smidig!

Så gör du för att hyra container i Borlänge

Vi erbjuder en enkel och smidig lösning för dig som vill hyra container i Borlänge. Genom att samla allt på samma plats behöver du bara skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera företag som du kan jämföra och välja mellan. Om du har några frågor eller funderingar finns vår kundservice alltid tillgänglig. Slutligen levereras containern till din plats så att du enkelt kan fylla på med avfall.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Borlänge - sorteringsguide

För att hyra container i Borlänge är det viktigt att du vet vilken typ av avfall du vill kasta. Varje avfallstyp kräver en specifik behandling för återvinning och vid felaktig sortering kan det medföra extra kostnader. Vi har en enkel snabbguide för att hjälpa dig sortera avfallet rätt, och om du behöver hjälp är vår kundservice tillgänglig för att ge råd och svara på dina frågor.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide för containrar i Mölndal

Välj storlek för att se mått och max last.

För att hyra en container behöver du veta vilken storlek du behöver för ditt uppdrag. Här kan du ta del av de olika storlekarna som finns tillgängliga i Mölndal, samt vilket utrymme som krävs för att ställa ut containern och vilken maxvikt som är tillåten. Du kan själv jämföra och växla mellan olika storlekar eller kontakta vår kundtjänst för kostnadsfri rådgivning i valet av storlek.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag vilken containerstorlek som jag ska välja?

Beroende på vilket projekt du har kan det finnas en containerstorlek som passar bättre än andra. I vår snabbguide kan du filtrera på de vanligaste containerstorlekarna i Borlänge och se deras mått och maxvikt, vilket kan hjälpa dig att välja rätt container för ditt specifika projekt.

Varför ska jag jämföra priser?

Vad kostar det att hyra en container i Borlänge med blandat avfall?

Var är det gäller om jag vill placera container på gatan?

Vad ska jag tänka på när jag hyr en container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Borlänge

Eftersom vi samarbetar med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som specialiserar sig på hållbar avfallshantering, anser vi att det ska vara prisvärt att göra ett miljöval. Hos oss kan du komma i kontakt med flera företag samtidigt och dessutom spara pengar genom att jämföra mellan olika erbjudanden. Inte nog med det, du har också tillgång till kostnadsfri rådgivning när du behöver det. Som en extra bonus gör du också en god gärning för miljön!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet