Pris

Så mycket kostar det att hyra container i Borlänge

Få en översikt över ungefärliga kostnader för olika typer av avfall med vår prisguide för containrar. Frånpriset att hyra container i Borlänge är 2 185 kronor inkl.moms. Om du vill ha ett mer exakt pris för att hyra en container kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan och få flera anpassade erbjudanden att jämföra. Då kan du boka det erbjudande som passar din förfrågan om att hyra container i Borlänge.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Borlänge till bästa pris

Slipp bekymra dig över den besvärliga och tidskrävande hanteringen av stora mängder avfall som uppstår från renoveringsprojekt, utrensningar eller liknande. För behandling av 1 ton blandat avfall, där det ingår 1 utställning, 1 hemtagning och 1 dagshyra så är det genomsnittliga priset
7 350 kronor.

Med vår enkla och miljövänliga containeruthyrning i Borlänge tar vi hand om allt ditt skräp åt dig. Låt Recycla hjälpa dig att göra avfallshanteringen enkel och smidig!

Få priser

Hyr sopcontainer i Borlänge

För dig som söker enkelhet och smidighet vid containeruthyrning i Borlänge är vi lösningen. Genom att samla allt på en plats behöver du bara skicka in en förfrågan med detaljer såsom avfallstyp, önskad containerstorlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid. Du får sedan flera prisförslag från olika företag att jämföra och välja mellan. Vid eventuella frågor eller funderingar står vår kundservice alltid till ditt förfogande. Slutligen levereras containern till din plats för att du smidigt ska kunna fylla den med avfall.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se mått och maxlast. Använd snabbguiden för att se vilken som passar dina behov när du ska hyra container i Borlänge.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Borlänge är det viktigt att veta vad du får och inte får slänga. Med hjälp av vår guide ser du vilka material som är tillåtna att slänga i containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Borlänge via Recycla

Genom att samarbeta med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag inom hållbar avfallshantering i området, gör vi det prisvärt att göra ett miljövänligt val. Genom oss kan du enkelt komma i kontakt med flera företag samtidigt och spara pengar genom att jämföra olika erbjudanden. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning när du behöver det. Som en extra bonus bidrar du också till att göra en positiv skillnad för miljön!

Använd Recycla när du ska hyra container i Borlänge.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag vilken containerstorlek som jag ska välja?

Beroende på vilket projekt du har kan det finnas en containerstorlek som passar bättre än andra. I vår snabbguide kan du filtrera på de vanligaste containerstorlekarna i Borlänge och se deras mått och maxvikt, vilket kan hjälpa dig att välja rätt container för ditt specifika projekt.

Varför ska jag jämföra priser?

Vad kostar det att hyra en container i Borlänge med blandat avfall?

Var är det gäller om jag vill placera container på gatan?

Vad ska jag tänka på när jag hyr en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen