Hyra container Botkyrka / Bild på kyrka i Botkyrka

Hyra container i Botkyrka

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Botkyrka

Jakten på den mest prisvärda containern är över! Behöver du bli av med ditt avfall? Vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Utkörning och hämtning av en container i Botkyrka kostar från 2 840 kronor. Hyra per dag och avfallet tillkommer på alla containrar. I vår enkla prisgenerator kan du se historiska genomsnittspriser på containrar bland våra partners i Botkyrka. Få personliga prisförslag inom några minuter genom att skicka in en kostnadsfri förfrågan. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa priset för att hyra container i Botkyrka!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Så fungerar det att hyra container i Botkyrka

För att komma igång med att hyra en container i Botkyrka behöver du först skapa en förfrågan där du specificerar storleken, plats, datum och typen av avfall du vill kasta. Därefter får du flera prisförslag som matchar din förfrågan att välja mellan och du bokar enkelt den som passar dina behov bäst. Containern levereras sedan till din plats och när du är klar med användningen transporteras den till en anläggning där avfallet tas om hand på ett hållbart sätt.

Med vår tjänst kan du alltid vara säker på att du får en pålitlig och miljövänlig lösning för hantering av ditt avfall.

Hyra container i Botkyrka - Ett enkelt sätt att bli av med allt skräp!

Nyfiken på vad en container för blandat avfall kostar? Vi kan se att idag ligger priser på ca 5 210 kronor inkl. moms för en 15 kbm container (baserat på utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall).

Hos oss kan du jämföra personliga prisförslag och hitta den perfekta containern för dina behov. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning när du behöver det och en leverans av din container inom 48 timmar. På så sätt kan du enkelt och effektivt bli av med allt ditt avfall utan besvär. Så varför vänta? Ta steget och hyr en container i Botkyrka idag för att på ett enkelt och prisvärt sätt bli av med ditt avfall!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hitta avfallstyp för hyra container i Botkyrka

Att välja rätt avfall ska vara enkelt och vi har tagit fram en sorteringsguide där du kan se alla tillgängliga avfall för att hyra container i Botkyrka. Du kan växla mellan avfallstyperna för att se vad som är tillåtet att kasta och vad som inte är tillåtet. Det är viktigt att du håller koll på detta eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader, vilket inte är särskilt roligt.

Om du har några funderingar kring vilket avfall du ska välja är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storlekar för att hyra container i Botkyrka

Välj storlek för att se mått och max last.

När du ska hyra en container är det viktigt att välja rätt storlek för ditt projekt. Här kan du se vilka storlekar som är tillgängliga i Botkyrka och få information om maxlast och utrymmeskrav för varje storlek. Om du är osäker på vilken storlek som passar bäst för ditt projekt, är du välkommen att höra av dig till oss för vägledning i ditt storleksval!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Du får slänga det som avfallstypen tillåter. Om du är osäker på vad du får slänga med en viss avfallstyp kan du ta en titt på vår sorteringsguide för information om vad som får och inte får kastas, eller så kan du kontakta vår kundservice!

Kan jag hyra container av er som företag?

Vad gäller när jag ska placera container på gatan?

Vad ligger priset för att hyra en container i Botkyrka med blandat avfall?

Vad påverkar priset för container i Botkyrka?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Botkyrka

Recycla.se erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst som ger dig enkel överblick över olika alternativ för att hitta den mest lämpliga containern för dina behov. Vår kunniga kundtjänst står också till tjänst med kostnadsfri rådgivning för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Genom att välja från Sveriges ledande återvinningsföretag kan du vara säker på att du får den mest effektiva och miljövänliga lösningen för ditt avfall. Vi garanterar också snabb leverans av containern till din plats inom 48 timmar och att du alltid får den bästa lösningen till rätt pris.

Med Recycla.se kan du enkelt och tryggt hantera ditt avfall samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

1931

Erbjudanden senaste månaden

704

Uppdrag senaste månaden

6715

Totalt antal omdömen

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet