Pris

Vad kostar det att hyra container i Botkyrka?

Behöver du bli av med ditt avfall? Vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Utkörning och hämtning av en container i Botkyrka kostar från 2 840 kronor. Hyra per dag och avfallet tillkommer på alla containrar. I vår enkla prisgenerator kan du se historiska genomsnittspriser på containrar bland våra partners i Botkyrka. Få personliga prisförslag inom några minuter genom att skicka in en kostnadsfri förfrågan. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa priset för att hyra container i Botkyrka!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Botkyrka till bästa pris

För att komma igång med att hyra en container i Botkyrka behöver du först skapa en förfrågan där du specificerar storleken, plats, datum och typen av avfall du vill kasta. Därefter får du flera prisförslag som matchar din förfrågan att välja mellan och du bokar enkelt den som passar dina behov bäst. Containern levereras sedan till din plats och när du är klar med användningen transporteras den till en anläggning där avfallet tas om hand på ett hållbart sätt.

Med vår tjänst kan du alltid vara säker på att du får en pålitlig och miljövänlig lösning för hantering av ditt avfall.

Få priser

Ett enkelt sätt att bli av med allt skräp!

Nyfiken på vad en container för blandat avfall kostar? Vi kan se att idag ligger priser på ca 5 210 kronor inkl. moms för en 15 kbm container (baserat på utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall).

Hos oss kan du jämföra personliga prisförslag och hitta den perfekta containern för dina behov. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri rådgivning när du behöver det och en leverans av din container inom 48 timmar. På så sätt kan du enkelt och effektivt bli av med allt ditt avfall utan besvär. Så varför vänta? Ta steget och hyr en container i Botkyrka idag för att på ett enkelt och prisvärt sätt bli av med ditt avfall!

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra en container är det viktigt att välja rätt storlek för ditt projekt. Här kan du se vilka storlekar som är tillgängliga i Botkyrka och få information om maxlast och utrymmeskrav för varje storlek. Om du är osäker på vilken storlek som passar bäst för ditt projekt, är du välkommen att höra av dig till oss för vägledning i ditt storleksval!

Välj storlek för att se mått och max last.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vi har tagit fram en sorteringsguide där du kan se alla tillgängliga avfall för att hyra container i Botkyrka. Du kan växla mellan avfallstyperna för att se vad som är tillåtet att kasta och vad som inte är tillåtet. Det är viktigt att du håller koll på detta eftersom en felaktig sortering kan leda till extra kostnader, vilket inte är särskilt roligt.

Om du har några funderingar kring vilket avfall du ska välja är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig!

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Botkyrka via Recycla

Recycla.se erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst som ger dig enkel överblick över olika alternativ för att hitta den mest lämpliga containern för dina behov. Vår kunniga kundtjänst står också till tjänst med kostnadsfri rådgivning för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Genom att välja från Sveriges ledande återvinningsföretag kan du vara säker på att du får den mest effektiva och miljövänliga lösningen för ditt avfall. Vi garanterar också snabb leverans av containern till din plats inom 48 timmar och att du alltid får den bästa lösningen till rätt pris.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Du får slänga det som avfallstypen tillåter. Om du är osäker på vad du får slänga med en viss avfallstyp kan du ta en titt på vår sorteringsguide för information om vad som får och inte får kastas, eller så kan du kontakta vår kundservice!

Kan jag hyra container av er som företag?

Vad gäller när jag ska placera container på gatan?

Vad ligger priset för att hyra en container i Botkyrka med blandat avfall?

Vad påverkar priset för container i Botkyrka?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen