Pris

Pris för att hyra container i Danderyd

Söker du efter en prisvärd container i Danderyd för att bli av med ditt avfall? Då har du kommit rätt! Hos oss kan du enkelt jämföra personliga prisförslag från 2 580 kronor och hitta den perfekta containern för dina behov. För att få exakta priser som matchar dina specifika önskemål behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss. Inom några minuter får du personliga prisförslag som du kan jämföra för att boka den bästa lösningen för dig! Slipp leta runt själv och låt oss hjälpa dig att hitta den bästa containern till rätt pris.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Danderyd till bästa pris

Rensa bort ditt avfall på ett enkelt och prisvärt sätt samtidigt som du gör en insats för miljön! Det genomsnittliga priset för att hyra container i Danderyd med blandat avfall ligger på 5 210 kronor, och det inkluderar utställning, hemtagning och en dags hyra. Vi erbjuder också kostnadsfri rådgivning när du behöver det och levererar din container redan dagen efter, om du så önskar. På så sätt kan du bli av med allt ditt skräp på ett smidigt och effektivt sätt. Så varför vänta? Ett enkelt och prisvärt sätt att bli av med ditt avfall genom att hyra container i Danderyd idag!

Få priser

Det ska vara enkelt att hyra container i Danderyd

Att hyra container i Danderyd med vår tjänst är mycket enkelt och smidigt. Du börjar med att skapa en förfrågan där du anger storlek och typ av avfall du vill hantera. Därefter får du flera personliga prisförslag att välja mellan och bokar enkelt det som passar dina behov bäst. Vi levererar sedan containern till din plats och när du är klar med användningen transporteras den till en anläggning där avfallet tas om hand på ett hållbart sätt. Med vår tjänst kan du alltid vara säker på att du får en pålitlig och miljövänlig lösning för ditt avfall.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du planerar att hyra container i Danderyd är det viktigt att välja rätt storlek för ditt uppdrag. Genom vår storleksguide kan du få inspiration om vilken container som passar ditt projekt bäst.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Det finns olika typer av avfall som du kan välja när du bokar en container i Danderyd. För att hjälpa dig att hitta den avfallstyp som passar ditt projekt bäst, har vi en snabbguide där du enkelt kan växla mellan de olika alternativen. I guiden får du också information om vad som är tillåtet och otillåtet att slänga. Det är viktigt att följa dessa riktlinjer, eftersom felaktig sortering kan leda till extra kostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Danderyd via Recycla

Med Recycla kan du dra nytta av vår kostnadsfria jämförelse- och bokniningstjänst som ger dig enkel översikt över olika alternativ för att hitta den mest passande containern för dina behov. Vår kunniga kundtjänst erbjuder gratis rådgivning för att hjälpa dig att välja den bästa lösningen för ditt projekt. Genom att välja bland Sveriges främsta återvinningsföretag kan du vara trygg med att få den mest effektiva och miljövänliga hanteringen av ditt avfall. Recycla hjälper dig snabbt, enkelt och hållbart att hyra en container i Danderyd.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Kan jag hyra container av er som privatperson?

Självklart, an du hyra container i Danderyd via oss som privatperson! Vi hjälper företag och föreningar som också är intresserad av att hyra container.

När är container bättre än byggsäck?

Jag vill hyra en container med blandat avfall i Danderyd, vad kostar det?

Vad händer med mitt skräp sen?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen