Hyra container Danderyd / Bild på kyrka i Danderyd

Hyra container i Danderyd

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hyra container i Danderyd

Söker du efter en prisvärd container för att bli av med ditt avfall? Då har du kommit rätt! Här kan du enkelt hitta och jämföra priser för containrar som passar olika typer av avfall. Det genomsnittliga priset för att hyra container i Danderyd med blandat avfall ligger på 5 210 kronor, och det inkluderar utställning, hemtagning och en dags hyra. För att få exakta priser som matchar dina specifika önskemål behöver du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss. Inom några minuter får du personliga prisförslag som du kan jämföra för att boka den bästa lösningen för dig! Slipp leta runt själv och låt oss hjälpa dig att hitta den bästa containern till rätt pris.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Danderyd - bli av med skräp, sparar pengar och tid!

Rensa bort ditt avfall på ett enkelt och prisvärt sätt samtidigt som du gör en insats för miljön! Hos oss kan du enkelt jämföra personliga prisförslag från 2 580 kronor och hitta den perfekta containern för dina behov. Vi erbjuder också kostnadsfri rådgivning när du behöver det och levererar din container inom 48 timmar. På så sätt kan du bli av med allt ditt skräp på ett smidigt och effektivt sätt. Så varför vänta? å ett enkelt och prisvärt sätt att bli av med ditt avfall genom att hyra container i Danderyd idag!

Smidigt och enkelt att hyra container i Danderyd!

Att hyra container i Danderyd med vår tjänst är mycket enkelt och smidigt. Du börjar med att skapa en förfrågan där du anger storlek och typ av avfall du vill hantera. Därefter får du flera personliga prisförslag att välja mellan och bokar enkelt det som passar dina behov bäst. Vi levererar sedan containern till din plats inom 48 timmar och när du är klar med användningen transporteras den till en anläggning där avfallet tas om hand på ett hållbart sätt. Med vår tjänst kan du alltid vara säker på att du får en pålitlig och miljövänlig lösning för ditt avfall.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Danderyd - hitta och välj avfallsyp

Det finns olika typer av avfall som du kan välja när du bokar en container med oss. För att hjälpa dig att hitta den avfallstyp som passar ditt projekt bäst, har vi en snabbguide där du enkelt kan växla mellan de olika alternativen. I guiden får du också information om vad som är tillåtet och otillåtet att slänga med avfallet. Det är viktigt att följa dessa riktlinjer, eftersom felaktig sortering kan leda till extra kostnader.

Om du är osäker på vilken avfallstyp du ska välja, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för expertråd. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt avfall.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide för hyra container i Danderyd

Välj storlek för att se mått och max last.

När du planerar att hyra container i Danderyd är det viktigt att välja rätt storlek för ditt uppdrag. Vi erbjuder olika storlekar på containrar i Danderyd, och i vår guide kan du enkelt se vilka alternativ som är tillgängliga. För varje storlek anges också det nödvändiga utrymmet som krävs för att placera containern, samt den maximala vikten som tillåts. Växla enkelt mellan de olika storlekarna och hitta den som passar bäst för ditt projekt.

Om du är osäker på vilken storlek du behöver, så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för kostnadsfri rådgivning.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Jag undrar om jag kan hyra en container för att slänga möbler?

Ja, du kan hyra en container för att slänga möbler, vi skulle däremot rekommendera att du kontaktar kundservice för du skulle även kunna boka bortforsling i Danderyd för denna typ av uppdrag.

Kan jag hyra container av er som privatperson?

När är container bättre än byggsäck?

Jag vill hyra en container med blandat avfall i Danderyd, vad kostar det?

Vad händer med mitt skräp sen?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Danderyd

Med Recycla.se kan du dra nytta av en kostnadsfri jämförelsetjänst som ger dig enkel överblick över olika alternativ för att hitta den mest lämpliga containern för dina behov. Vår kunniga kundtjänst erbjuder även kostnadsfri rådgivning för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Genom att välja från Sveriges bästa återvinningsföretag kan du vara säker på att du får den mest effektiva och miljövänliga lösningen för ditt avfall. Vi har också snabb leverans av containern till din plats inom 48 timmar och att du alltid får den bästa lösningen till rätt pris. Med Recycla.se kan du enkelt och tryggt hantera ditt avfall samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet