Pris

Vad kostar det att hyra container i Eskilstuna?

Behöver du bli av med skräp i Eskilstuna? Genom oss kan du enkelt jämföra priser från flera olika företag för att hyra container i Eskilstuna. På så sätt sparar du både tid och pengar. Skicka in en förfrågan till oss idag för att få anpassade prisförslag på hyra container från så lite som 2 480 kronor! Hyra per dag och kostnad för innehållet tillkommer på alla containrar.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 160 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Eskilstuna till bästa pris

Letar du efter att hyra container för blandat avfall i Eskilstuna men är osäker på vad det kommer att kosta? Vi kan hjälpa dig! Vi erbjuder en unik prisgenereringsfunktion här ovan som gör det möjligt för dig att jämföra historiska genomsnittspriser för containerhyra i Eskilstuna. Det genomsnittliga priset för hyra en 15 kbm container för blandat avfall i området ligger på 5 860 kronor för (där det ingår behandling av ett ton blandat avfall, utkörning, hemtagning och en dygnshyra). För att få en exakt prisuppgift behöver du bara skicka in en förfrågan till oss med information om dina behov. Inom någon minut får du prisförslag från flera olika leverantörer. Bäst av allt - våra tjänster är helt kostnadsfria!

Hyr sopcontainer i Eskilstuna

Slipp bekymra dig över den tunga och tidsödande hanteringen av stora mängder avfall som uppstår vid renoveringsprojekt, utrensningar eller liknande. Med vår enkla och miljövänliga containeruthyrning i Eskilstuna tar vi hand om allt ditt skräp åt dig. Frigör din tid och energi med Recycla vid din sida för att göra avfallshanteringen både enkel och smidig! Vår dedikerade partners garanterar att din avfallshantering sker på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt, vilket ger dig lugn och trygghet under hela processen.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Eskilstuna kan de vara svårt att välja rätt containerstorlek, men hos oss försöker vi göra det enklare för dig genom vår storleksguide. Här hittar du information om de olika storlekarna.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Eskilstuna är det viktigt att du väljer rätt avfallstyp beroende på vad du vill göra dig av med. Se vilka material som är tillåtna och vilka som inte är det. Det är viktigt att undvika felsortering eftersom det kan resultera i extra kostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Eskilstuna via Recycla

Vi har noga valt ut och samarbetar med högkvalitativa företag i området som är experter på hållbar avfallshantering. Genom att använda våra tjänster sparar du både tid och pengar. Vi sköter allting åt dig! Du blir serverad med goda erbjudande och en trygg containeruthyrning. Boka din container i Eskilstuna med hjälp av oss!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en container med blandat avfall i Eskilstuna?

Vi kan erbjuda en container med blandat avfall i Eskilstuna till ett uppskattat pris på 5 860 kronor. Detta pris inkluderar en utställning, en hemtagning, 1 ton blandat avfall och en hyrestid på 1 dag.

Kan jag placera container på gatan?

Vad är tillåtet att slänga i en hyrd container?

Vad är skillnaden på byggsäck och container?

Vad räknas som blandat avfall?

Vad påverkar priset för att hyra en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen