Hyra container Eskilstuna / Bild på Eskilstuna

Hyra container i Eskilstuna

JÄMFÖR OCH BOKA

Priser för hyra container i Eskilstuna

Behöver du bli av med skräp i Eskilstuna? Då har du kommit rätt! Vi är experter på avfallshantering och hjälper både privatpersoner och företag att hantera sitt avfall. Oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag kan vi hjälpa dig. Genom oss kan du enkelt jämföra priser från flera olika företag för att hyra container i Eskilstuna. På så sätt sparar du både tid och pengar. Skicka in en förfrågan till oss idag för att få anpassade prisförslag på hyra container från så lite som 2 480 kronor! Hyra per dag och kostnad för innehållet tillkommer på alla containrar.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Jämför, boka och släng skräp - Hyra container i Eskilstuna

Letar du efter att hyra container för blandat avfall i Eskilstuna men är osäker på vad det kommer att kosta? Vi kan hjälpa dig! Vi erbjuder en unik prisgenereringsfunktion här ovan som gör det möjligt för dig att jämföra historiska genomsnittspriser för containerhyra i Eskilstuna. Det genomsnittliga priset för hyra en 15 kbm container för blandat avfall i området ligger på 5 860 kronor för (där det ingår behandling av ett ton blandat avfall, utkörning, hemtagning och en dygnshyra). För att få en exakt prisuppgift behöver du bara skicka in en förfrågan till oss med information om dina behov. Inom några minuter får du prisförslag från flera olika leverantörer. Bäst av allt - våra tjänster är helt kostnadsfria!

Guide till hyra container i Eskilstuna

Vi strävar efter att hyra container i Eskilstuna ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig! Genom att skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, plats och datum samt önskad hyrestid, får du prisförslag från flera olika företag som hanterar avfall på ett miljövänligt sätt. Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och funderingar under processen, så att du kan känna dig trygg och nöjd med ditt val. När du har valt och bokat en avfallscontainer för ditt projekt, levereras den till din plats på ett bekvämt och smidigt sätt, så att du enkelt kan bli av med ditt avfall utan att behöva göra en tur till tippen.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container Eskilstuna, så väljer du avfallstyp

När du ska hyra container i Eskilstuna är det viktigt att du väljer rätt avfallstyp beroende på vad du vill göra dig av med. För att underlätta detta kan vi ge dig råd och tips om vilka avfallstyper som är tillgängliga i Eskilstuna. Du kan också själv gå igenom de olika alternativen för att se vilka material som är tillåtna och vilka som inte är det. Det är viktigt att undvika felsortering eftersom det kan resultera i extra kostnader.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Hitta din containerstorlek för när du ska hyra container i Eskilstuna

Välj storlek för att se mått och max last.

Att välja rätt containerstorlek kan vara svårt, men hos oss försöker vi göra det enklare för dig genom vår storleksguide. Här hittar du information om de olika storlekarna, vilka ytor som krävs för att ställa ut containern, samt maxlasten som varje container kan hantera. Genom att använda vår guide och mäta upp kan du få en bättre uppfattning om vilken containerstorlek som passar dina behov bäst.

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av containerstorlek, så tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Kan jag placera container på gatan?

För att få placera en container på gatan behövs polistillstånd, det kostar cirka 300 kronor och ansöks hos polisen, på din tomt däremot behöver du inte tillstånd.

Vad kostar en container med blandat avfall i Eskilstuna?

Vad är tillåtet att slänga i en hyrd container?

Vad är skillnaden på byggsäck och container?

Hur hanteras mitt skräp?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Eskilstuna

Vi har noga valt ut och samarbetar med högkvalitativa företag i området som är experter på hållbar avfallshantering. Genom att använda våra tjänster kan du inte bara spara pengar, utan också göra en insats för en mer hållbar miljö. På vår webbplats kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive kostnadsfri rådgivning, olika erbjudanden, snabb leverans och enkel hantering. Genom att välja en miljövänlig lösning för hantering av ditt avfall gör du också en god insats för miljön.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

1931

Erbjudanden senaste månaden

704

Uppdrag senaste månaden

6715

Totalt antal omdömen

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet