Hyra container i Gävle | bild på en gata i Gävle

Hyra container i Gävle

JÄMFÖR OCH BOKA

Få priser för hyra container i Gävle

Med vår tjänst kan du enkelt jämföra, boka och hyra container i Gävle på bara några minuter. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning från våra kundserviceexperter och personliga prisförslag från så lite som 2 530 kronor. Inom 48 timmar kan du ha din container på plats till det mest förmånliga priset. Hos oss sparar du både tid och pengar samtidigt som du kan bli av med allt avfall på ett hållbart sätt.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Genom att hyra container i Gävle blir du av med skräpet i veckan!

Är du sugen på att hyra container för blandat avfall i Gävle och funderar på vad det kan kosta? Snittpriset för en 15 kbm container för blandat avfall i Gävle ligger idag på 5 480 kronor. Snittpriset är baserat på 1 ton blandat avfall, utställning, hemtagning och en dygnshyra. Du kan redan idag få exakta priser genom att skicka in en förfrågan till oss med mer information om dina önskemål. Vi matchar ditt uppdrag med olika erbjudanden från flera företag inom några sekunder. Du kan jämföra personliga prisförslag - helt kostnadsfritt! Du kan också prova vår prisgenerator här ovan som ger dig information om historiska containerpriser för olika typer av avfall.

Cirka tre steg för att hyra container i Gävle!

Det ska vara lätt att göra rätt, både för miljön och plånboken. Du behöver bara göra cirka tre steg för att få en container hemlevererad där du kan slänga ditt skräp. Först behöver du göra en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, plats och datum. Inom några minuter får du personliga prisförslag som du kan jämföra. Därefter väljer du och bokar det som passar dig bäst! Du får container levererad till din plats och det är bara att börja slänga. Slutligen transporteras containern bort och avfallet hanteras på ett miljövänligt sätt på närmsta avfallsanläggning.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Gävle - Avfallstyper

Att välja avfallstyper är enkelt med vår guide. Du får information om alla avfallstyper som finns för att hyra container i Gävle och kan hitta vilken som passar dig bäst! Varje avfallstyp har material som är tillåtet respektive otillåtet, och det är viktigt att hålla sig till det som är tillåtet för att undvika extra kostnader för felsortering.

Funderar du på vilken avfallstyp som är bäst för ditt projekt? Kontakta då våra fantastiska kollegor på kundservice för expertrådgivning!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Information om storlekar för hyra container i Gävle

Välj storlek för att se mått och max last.

Här är information om containerstorlekar som du inte visste att du behövde! Du får information om vilka som finns att hyra container i Gävle och du kan växla emellan för att hitta din match. Hur stor avfallscontainern är, max vikten, och utrymmet på plasten oms krävs för utplaceringen är det du får tillgång till!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vem kan få hjälp av er?

Alla som behöver hyra en container eller hitta en annan avfallslösning!

Hur länge kan jag hyra en container hos er?

Vad händer om jag slänger otillåtet material?

Hur mycket kostar en container med blandat avfall i Gävle?

Var får jag placera en hyrd container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Gävle

Vi samarbetar med ett noga utvalt nätverk av företag som är specialiserade på hållbar avfallshantering i området. Genom att använda vår tjänst kan du inte bara spara pengar utan också göra en insats för en mer hållbar miljö. Vår hemsida erbjuder flera fördelar, inklusive kostnadsfri rådgivning, olika erbjudanden, snabb leverans och enkel hantering. Genom att välja en miljövänlig lösning för avfallshantering kan du göra en positiv skillnad för vår planet


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet