Pris

Vad kostar det att hyra container i Gävle?

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och prisförslag. Jämför priser från så lite som 2 530 kronor på hyra container i Gävle. Redan dagen efter kan du ha din container på plats till det mest förmånliga priset. Hos oss sparar du både tid och pengar samtidigt som du kan bli av med allt avfall på ett hållbart sätt.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 160 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Gävle till bästa pris

Är du sugen på att hyra container för blandat avfall i Gävle och funderar på vad det kan kosta? Snittpriset för en 15 kbm container för blandat avfall i Gävle ligger idag på 5 480 kronor. Snittpriset är baserat på 1 ton blandat avfall, utställning, hemtagning och en dygnshyra. Du kan redan idag få exakta priser genom att skicka in en förfrågan till oss med mer information om dina önskemål. Vi matchar ditt uppdrag med olika erbjudanden från flera företag inom några sekunder.

Hyr sopcontainer i Gävle

Att hyra en container i Gävle genom Recycla är det bekvämaste och mest kostnadseffektiva sättet att göra sig av med allt skräp. Recycla erbjuder en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst som sammanställer de bästa återvinningsföretagen i Sverige. Du kan enkelt jämföra priser och leverantörer samt boka din container snabbt, smidigt och helt kostnadsfritt. Med Recycla får du tillgång till ett brett utbud av kvalitetstjänster och förmånliga priser, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar avfallshantering i Gävle och runt om i landet.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Sorlekar

Containerstorlekar

Här är information om containerstorlekar som du inte visste att du behövde! Du får information om vilka storlekar som finns när du ska hyra container i Gävle. Använd vår guide för att hitta din bästa match!

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Att välja avfallstyper är enkelt med vår guide. Du får information om alla avfallstyper som finns för att hyra container i Gävle och kan hitta vilken som passar dig bäst! Varje avfallstyp har material som är tillåtet respektive otillåtet, och det är viktigt att hålla sig till det som är tillåtet för att undvika extra kostnader för felsortering.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Gävle via Recycla

Vi samarbetar med ett noga utvalt nätverk av företag som är specialiserade på hållbar avfallshantering i området. Genom att använda vår tjänst kan du inte bara spara pengar utan också göra en insats för en mer hållbar miljö. Vår hemsida erbjuder flera fördelar, inklusive kostnadsfri rådgivning, olika erbjudanden, snabb leverans och enkel hantering. Genom att välja en miljövänlig lösning för avfallshantering kan du göra en positiv skillnad för vår planet. Hyr din container i Gävle via oss!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur länge kan jag hyra en container hos er?

Du kan hyra en container i Gävle så länge som du behöver!

Hur mycket kostar en container med blandat avfall i Gävle?

Vad händer om jag slänger otillåtet material?

Var får jag placera en hyrd container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen