Hyra container Gislaved / Bild på Gislaved blomma

Hyra container i Gislaved

JÄMFÖR OCH BOKA

Här får du priser för att hyra container i Gislaved

Utkörning och hämtning av container i Gislaved kostar från 3 430 kronor. Hyra per dag och kostnad för innehållet tillkommer på alla containrar.

För personliga prisförslag behöver du skicka in en förfrågan med information till oss. Att få prisförslagen tar bara några minuter och allt är helt kostnadsfritt!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Gislaved - Prisvärt och miljövänligt

När vi kollar historiska priser på vad containrar kostar i Gislaved mellan våra partners kan vi se att priset på att hyra en 15 kbm container för blandat avfall hamnar på 6 340 kr. (Baserat på utkörning hemtagning, en dagshyra och 1 ton blandat avfall.)

För dig som inte vill åka fram och tillbaka till tippen, saknar tippkort eller vill bli av med skräpet helst igår, kan du få hjälp av oss! Vi är en smart jämförelsetjänst som gör det möjligt att jämföra priser från miljömedvetna företag som jobbar med avfallshantering. Vi tycker att ingen ska behöva slösa tid eller pengar för att få en miljövänlig avfallshantering!

Det går snabbt att hyra container i Gislaved

Skräp är tråkigt som det är, därför har vi gjort en snabb process som gör att du kan få en container hem till dig på bara några få steg och inom 48 timmar. Först behöver du skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, datum och plats. Strax därefter får du dina personliga prisförslag som du kan jämföra. Sedan bokar du det bästa prisförslaget och vid behov kontakta vår kundservice för frågor och funderingar. Slutligen kommer containern hem till dig så att du kan slänga ditt skräp, och sedan hämtas den upp och transporteras bort för att hanteras på ett miljövänligt sätt.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Avfallstyper för hyra container Gislaved

För att hyra container i Gislaved behöver du ta reda på vad du ska slänga så att du kan välja avfallstyp för din bokning. Du kan få rådgivning av oss eller kolla igenom avfallstyperna. Här ser du vilka avfallstyper som finns tillgängliga i Gislaved och du kan växla mellan dem för att få information om vilket material som du får och inte får kasta. Det är en fördel att ha kollat på avfallets sorteringsguide eftersom felsortering kan innebära en tilläggsavgift.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide för hyra container i Gislaved

Välj storlek för att se mått och max last.

Välkommen till vår storleksguide, här kan du se vilka storlekar som finns för containerhyrning i Gislaved. Du får fakta om avfallscontainers storlek, ytan som behövs för utställning och vilken max last den har. De kan vara knepigt att föreställa sig storleken och därför kan du använda guide för att mäta upp och där med få en bättre uppfattning. Vi vill inte att de ska kännas svårt att välja storlek när du ska hyra container i Gislaved och därför är vår medarbetare på kundservice finns tillgängliga för frågor!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Gislaved?

En container för blandat avfall i Gislaved ligger på 6 340 kr, Priset för osorterat avfall är i regel dyrare eftersom behandlingsavgiften för osorterat är dyrare.

Hur kort kan jag hyra en container?

Vad händer om jag slänger fel i min container?

Vad kan påverka priset för att hyra container i Gislaved?

Hur får jag placera min container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Gislaved

Genom att samarbeta med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på hållbar avfallshantering, kan du spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö. På vår hemsida kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive flera erbjudanden, kostnadsfri rådgivning, snabb leverans och en enkel process. Dessutom gör du en god gärning för miljön!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet