Pris

Här får du priser för att hyra container i Gislaved

Utkörning och hämtning av container i Gislaved kostar från 3 430 kronor. Hyra per dag och kostnad för innehållet tillkommer på alla containrar.

För personliga prisförslag behöver du skicka in en förfrågan med information till oss. Att få prisförslagen tar bara några minuter och allt är helt kostnadsfritt!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Gislaved till bästa pris

När vi kollar historiska priser på vad containrar kostar i Gislaved mellan våra partners kan vi se att priset på att hyra en 15 kbm container för blandat avfall hamnar på 6 340 kr. (Baserat på utkörning hemtagning, en dagshyra och 1 ton blandat avfall.)

För dig som inte vill åka fram och tillbaka till tippen, saknar tippkort eller vill bli av med skräpet helst igår, kan du få hjälp av oss! Vi är en smart jämförelse- och bokningstjänst som gör det möjligt att jämföra priser från miljömedvetna företag som jobbar med avfallshantering. Vi tycker att ingen ska behöva slösa tid eller pengar för att få en miljövänlig avfallshantering!

Det går snabbt att hyra container i Gislaved

Skräp är tråkigt som det är, därför har vi gjort en snabb process som gör att du kan få en container hem till dig på bara några få steg och inom 48 timmar. Först behöver du skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, storlek, datum och plats. Strax därefter får du dina personliga prisförslag som du kan jämföra. Sedan bokar du det bästa prisförslaget och vid behov kontakta vår kundservice för frågor och funderingar. Slutligen kommer containern hem till dig så att du kan slänga ditt skräp, och sedan hämtas den upp och transporteras bort för att hanteras på ett miljövänligt sätt.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Välkommen till vår storleksguide, här kan du se vilka storlekar som finns för containerhyrning i Gislaved. Du får fakta om avfallscontainers storlek, ytan som behövs för utställning och vilken max last den har. Det kan vara knepigt att föreställa sig storleken och därför kan du använda guide för att mäta upp och där med få en bättre uppfattning. Vi vill inte att de ska kännas svårt att välja storlek när du ska hyra container i Gislaved!

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För att hyra container i Gislaved behöver du ta reda på vad du ska slänga så att du kan välja avfallstyp för din bokning. Du kan få rådgivning av oss eller kolla igenom avfallstyperna. Här ser du vilka avfallstyper som finns tillgängliga i Gislaved och du kan växla mellan dem för att få information om vilket material som du får och inte får kasta. Det är en fördel att ha kollat på avfallets sorteringsguide eftersom felsortering kan innebära en tilläggsavgift.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Gislaved via Recycla

Genom att samarbeta med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är experter på hållbar avfallshantering, kan du spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö. På vår hemsida kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive flera erbjudanden, kostnadsfri rådgivning, snabb leverans och en enkel process. Dessutom gör du en god gärning för miljön!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Gislaved?

En container för blandat avfall i Gislaved ligger på 6 340 kr, Priset för blandat avfall är i regel dyrare eftersom behandlingsavgiften för blandat avfall är dyrare.

Hur kort tid kan jag hyra en container?

Vad händer om jag slänger fel i min container?

Vad kan påverka priset för att hyra container i Gislaved?

Hur får jag placera min container?

Varför ska jag jämföra priser innan jag hyr en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen