Hyra container i Göteborg | Bild på Oscar Fredriks kyrka

Hyra container i Göteborg

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hyra container i Göteborg

Ett genomsnittligt pris för att hyra en container i Göteborg för blandat avfall (15 kubik) ligger på 5 440 kr. Genom att använda vårt verktyg kan du se historiska snittpriser för olika containerstorlekar. Du kan enkelt se fler priser genom att växla mellan avfall.

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Boka sopcontainer i Göteborg via oss

Priset för att boka sopcontainer i Göteborg varierar mellan olika återvinningsföretag. Det beror delvis på företagets placering och hur lång tid det tar att transportera containern till dig. Andra faktorer som kan påverka priset är företagets kapacitet att hantera avfallet.

Jämför priser på hyra container

Så hyr du container i Göteborg till bästa pris

På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att kunna hyra container i Göteborg till lägst pris. Vi samlar dagligen in data gällande hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering. På så sätt kan du se historiska priser och sedan göra en förfrågan med din adress för att få veta vad det skulle kosta dig att hyra container i Göteborg utifrån just dina förutsättningar. Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan.

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer i Göteborg? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Innan du beställer en sopcontainer är det viktigt att veta vilka typer av avfall som är tillåtna i containern. Då undviker du onödiga kostnader samtidigt som du hjälper miljön. I vår snabbguide kan du välja vilken typ av container du vill ha och se en checklista över vilket avfall som inte är tillåtet att slänga i den valda containern. Klicka på "Se tillåtna material" för att se vilka sorters avfall som är tillåtna i containern.

Skapa förfrågan och jämför priser
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt. Det finns såklart fler storlekar än dessa som är anpassade efter specifika projekt. Kontakta gärna vår kundservice för rådgivning om vilken storlek som passar ditt projekt bäst!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Göteborg?

En container för blandat avfall på 15 kubik kostar 5 440 kr inkl. moms. Priset inkluderar utplacering, upphämtning, ett visst antal dagars hyra och hantering av det blandade avfallet. Priset kan variera beroende på var i Göteborg du befinner dig

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra avfallscontainer i Göteborg?

Vad är tillåtet att slänga i en hyrd container?

Får man placera containern på gatan?

Får man ha containern på sin tomt?

Vad bör man tänka på när man hyr container?

Hur betalar man?


Varför hyra container via Recycla?

Vid bokning av sopcontainer i Göteborg är kostnad och storlek två faktorer att tänka på, men också annan service som leverans och hämtning. Därför är det viktigt att alltid göra noggrann research innan bokning. Med Recycla slipper du lägga timmar på att jämföra priser och leverantörer – vi gör jobbet åt dig.

5 anledningar att välja Recycla

  • jämförelsepriser inom 5 sekunder
  • container på plats inom 48 timmar
  • 10 000 nöjda kunder
  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning.

Vi vet att det ibland saknas tid och ekonomi för att göra kloka miljöval, men att viljan ändå finns där. Därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Göteborg till ett så bra pris som möjligt samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet