Pris

Vad kostar det att hyra container i Göteborg?

I Göteborg kan du hyra en sopcontainer i Göteborg från 2 120 kr. (2 650 kr inkl. moms). Ett genomsnittligt pris för att hyra en 15 kbm container i Göteborg för blandat avfall över en helg brukar landa på ca: 4 000 kr ink moms. Men priset varierar kraftigt med vilket företag du väljer, hur länge du vill hyra och hur mycket du skall slänga.

Vi hjälper dig att hitta bästa pris direkt. Skapa bara en förfrågan så kommer du att kunna jämföra erbjudanden och boka den containern som passar er bäst!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Göteborg till bästa pris

På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att kunna hyra container i Göteborg till lägst pris. Genom insamling av data gällande hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering, får du snabbt och enkelt jämförelsepriser från de bästa återvinningsföretagen i Sverige.

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer i Göteborg? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Hur fungerar prissättningen på containrar i Göteborg?

Priset för att boka sopcontainer i Göteborg varierar mellan olika återvinningsföretag. Det beror delvis på företagets placering och hur lång tid det tar att transportera containern till dig. Andra faktorer som kan påverka priset är företagets kapacitet att hantera avfallet.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se vilken containerns mått och maxvikt som passar bäst för ditt ändamål.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Innan du beställer en sopcontainer är det avgörande att veta vilka typer av avfall som är godkända att kasta i containern för att undvika onödiga kostnader. I vår snabbguide kan du välja den önskade containerstorleken och få en detaljerad checklista över vilka typer av avfall som inte är tillåtna. Klicka på "Se tillåtna material" för att enkelt identifiera vilka sorter av avfall som är tillåtna att slänga i den valda containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas i containern

Varför Recycla

Varför hyra container i Göteborg via Recycla

Vid bokning av sopcontainer i Göteborg är kostnad och storlek två faktorer att tänka på, men också annan service som leverans och hämtning. Därför är det viktigt att alltid göra noggrann research innan bokning. Med Recycla slipper du lägga timmar på att jämföra priser och leverantörer – vi gör jobbet åt dig.

Vi vet att det ibland saknas tid och ekonomi för att göra kloka miljöval, men att viljan ändå finns där. Därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Göteborg till ett så bra pris som möjligt samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Göteborg?

En container för blandat avfall på 15 kubik kostar 5 440 kr inkl. moms. Priset inkluderar utplacering, upphämtning, ett visst antal dagars hyra och hantering av det blandade avfallet. Priset kan variera beroende på var i Göteborg du befinner dig

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra avfallscontainer i Göteborg?

Vad räknas som blandat avfall?

Vad är tillåtet att slänga i en hyrd container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Får man placera containern på gatan?

Får man ha containern på sin tomt?

Hur betalar man?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen