Hyra container i Haninge | Haninges landskapsblomma vitnäkros

Hyra container i Haninge

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Haninge?

Är du på jakt efter en container att hyra i Haninge men osäker på priset? Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig! Med vår unika prisgenerator kan du jämföra ungefärliga priser för container i Haninge. Det genomsnittliga priset för container i området är 5 210 kronor. För att få exakta prisuppgifter behöver du bara skicka in en förfrågan med information om dina behov till oss. Inom några minuter får du prisförslag från flera olika leverantörer. Det bästa av allt är att våra tjänster är helt kostnadsfria, så du kan vara säker på att du får det bästa priset för dina behov utan extra kostnader.

Så varför vänta? Skicka in din förfrågan nu och få det bästa priset för att hyra container i Haninge!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container Haninge- bli av med ditt skräp!

Vill du bli av med skräp? Då kan du hitta, jämföra och boka din hållbara lösning för avfallshantering redan idag från 2 840 kronor, både som privatperson och företag! Oavsett om du behöver bli av med litet eller stort skräp kan vi hjälpa dig att hitta och hyra container i Haninge som passar dina behov och budget. Vi samarbetar med flera noggrant utvalda företag som erbjuder containerhyrning i Haninge. Det bästa av allt är att vår tjänst är helt kostnadsfri, så varför vänta? Vi hjälper dig!

Få hjälp att hyra container i Haninge

Vi är specialister på att underlätta hyra container i Haninge. Vi har gjort processen så enkel som möjligt för dig genom att du kan skicka in en förfrågan med information om din avfallstyp, önskad storlek, plats och datum samt hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera olika företag som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt.

Vår kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa till och svara på dina frågor och funderingar, för att säkerställa att du känner dig bekväm och trygg i hela processen. När du har valt och bokat din avfallscontainer, levereras den bekvämt till din plats, så att du inte behöver göra en tur till tippen. Vi strävar efter att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig att bli av med ditt avfall på ett miljövänligt sätt.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Välj din avfallstyp för hyra container i Haninge

Att hyra container i Haninge kan kännas som en utmaning, särskilt om du är osäker på vilken avfallstyp du behöver. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig! Genom vår expertis och erfarenhet kan vi ge dig råd och tips om vilka avfallstyper som är tillgängliga i Haninge. Du får också information om vilka material som är tillåtna i varje typ av container, så att du kan undvika felsortering och undvika extra kostnader.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storlek för att hyra container i Haninge

Välj storlek för att se mått och max last.

Här hittar du information om de olika storlekarna, vilka ytor som krävs för att ställa ut containern samt maxlasten som varje container kan hantera. Med vår guide kan du hitta vilken storlek som passar just för dig. Behöver du hjälp? Slå oss en signal på kundservice så hjälper vi dig!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad gör jag om jag sorterar fel?

Om du har sorterat fel kan det komma en tilläggskostnad för felsorteringen, vi tycker att du ska ringa oss så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig!

Hur mycket kostar en container med blandat avfall i Haninge?

Får jag placera en container på min tomt?

Vad påverka containerpriset i Haninge?

Vilken är den minsta containern jag kan hyra?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Haninge

Vi arbetar tillsammans med noggrant utvalda företag som specialiserar sig på hållbar avfallshantering i området. Genom att använda våra tjänster kan du inte bara spara pengar, utan också bidra till en mer hållbar miljö. På vår hemsida kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive gratis rådgivning, olika erbjudanden, snabb leverans och enkel hantering. Genom att välja en miljövänlig lösning för avfallshantering gör du en positiv insats för vår planet.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2240

Erbjudanden senaste månaden

775

Uppdrag senaste månaden

6682

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 1 m³ - Farsta, Stockholm

Mycket trevliga och duktiga och passade tiden bra. Kommer att anlita dom igen.

Lora AB fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Skärholmen, Stockholm

Samira Flytt AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Kretskort - Företag - Malmö

Urban Miners AB fick omdömet