Pris

Vad kostar det att hyra container i Haninge?

Vill du bli av med skräp? Då kan du hitta, jämföra och boka din hållbara lösning för avfallshantering redan idag från 2 840 kronor.

Med vår prisgenerator kan du jämföra ungefärliga priser för hyra container i Haninge. För att få exakta prisuppgifter behöver du bara skicka in en förfrågan med information om dina behov till oss. Inom några minuter får du prisförslag från flera olika leverantörer. Det bästa av allt är att våra tjänster är helt kostnadsfria, så du kan vara säker på att du får det bästa priset för dina behov utan extra kostnader.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 310 kr
10 - 20 m39 130 kr
20 - 30 m310 820 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Haninge till bästa pris

Oavsett om du behöver bli av med lite eller mycket skräp kan vi hjälpa dig att hitta och hyra container i Haninge som passar dina behov och budget. Frånpriset på att hyra en mellanstor container för blandat avfall i Haninge hamnar på 5 210 kronor inkl. moms. Vi samarbetar med flera noggrant utvalda företag som erbjuder containerhyrning i Haninge.

Det bästa av allt är att vår tjänst är helt kostnadsfri, så varför vänta? Vi hjälper dig!

Få priser

Få hjälp att hyra container i Haninge

Vi är specialister på att underlätta hyra container i Haninge. Vi har gjort processen så enkel som möjligt för dig genom att du kan skicka in en förfrågan med information om din avfallstyp, önskad storlek, plats och datum samt hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera olika företag som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt.

Vår kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa till och svara på dina frågor och funderingar, för att säkerställa att du känner dig bekväm och trygg i hela processen. När du har valt och bokat din avfallscontainer, levereras den bekvämt till din plats, så att du inte behöver göra en tur till tippen. Vi strävar efter att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig att bli av med ditt avfall på ett miljövänligt sätt.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Här hittar du information om de olika storlekarna, vilka ytor som krävs för att ställa ut containern samt maxlasten som varje container kan hantera. Med vår guide kan du hitta vilken storlek som du behöver när du ska hyra container i Haninge.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Att hyra container i Haninge kan kännas som en utmaning, särskilt om du är osäker på vilken avfallstyp du ska hantera. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig! Genom vår expertis och erfarenhet kan vi ge dig råd och tips om vilka avfallstyper som är tillgängliga i Haninge. Du får också information om vilka material som är tillåtna i varje typ av container, så att du kan undvika felsortering och undvika extra kostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Haninge via Recycla

Vi arbetar tillsammans med noggrant utvalda företag som specialiserar sig på hållbar avfallshantering i området. Genom att använda Recycla sparar du inte bara pengar, utan du bidrar också till en mer hållbar miljö. På vår hemsida kan du dra nytta av flera fördelar, inklusive gratis rådgivning, olika erbjudanden, snabb leverans och enkel hantering. Genom att välja en miljövänlig lösning för avfallshantering gör du en positiv insats för vår planet.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en container med blandat avfall i Haninge?

En 15 kbm container med blandat avfall i Haninge till ett cirka pris på 5 210 kronor. Priset är för ett uppdrag som inkluderar en utställning, en tömning eller hämtning, 1 ton blandat avfall och en hyrestid på 1 dag.

Vad gör jag om jag sorterar fel?

Får jag placera en container på min tomt?

Vad påverka containerpriset i Haninge?

Vilken är den minsta containern jag kan hyra?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 298

Erbjudanden senaste månaden

907

Uppdrag senaste månaden

7 274

Totalt antal omdömen