Pris

Vad kostar det att hyra container i Helsingborg?

Kostnaden för att hyra en container varierar beroende på hur länge du behöver den och vilken typ av avfall du planerar att kasta. Men frånpriset för att hyra en container i Helsingborg är så lite som 1 910 kr inkl. moms. Om du vill ha en exakt prisuppgift kan du skicka in en förfrågan till oss idag. Vi ger dig flera jämförelsepriser så du smidigt kan boka det som passar ditt behov.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 160 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Helsingborg till bästa pris

De flesta projekt som vi startar hemma brukar generera mycket skräp och avfall, vilket kan leda till många resor till soptippen. Spara tid och energi och låt en container ta hand om skräpet. Hos oss hittar du containrar för alla hemmabyggen, såväl som för större företagsprojekt. Bli av med skräpet och avfallet så att du kan njuta av resultatet från ditt projekt. I genomsnitt kostar det cirka 4 570 kronor att hyra en container i Helsingborg om du kastar 1 ton blandat avfall. Priset inkluderar utställning, hämtning och en dags uthyrningstid.

Få priser

Så fungerar det att hyra container i Helsingborg

Vi strävar efter att allt ska fungera så smidigt som möjligt, och det börjar med en förfrågan där du svarar på vilken typ av avfall du ska slänga, vilken storlek du behöver, när du behöver containern och var den ska placeras. Därefter får du tillgång till att jämföra olika priser från containerföretagen och bokar det pris som passar dig bäst. Sedan levereras containern till din plats, och det är bara att börja kasta - enklare än så blir det inte! Hos oss kan du känna dig trygg med att avfallet hanteras korrekt, eftersom alla våra företag är kvalitetssäkrade. Gör som många helsingborgare och boka din container redan idag!

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra en container i Helsingborg behöver du veta hur stor container du behöver. En container kan se olika ut och vanligtvis brukar man prata om liten, mellan och stor. I vår guide kan du se mått för varje storlek och även vilken yta som krävs för att kunna placera ut container. Ett tips är att ta fram en tumstock och mäta upp hemma för att undvika att du bokar en för liten eller för stor container.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

För dig som ska hyra en container i Helsingborg behöver du ta reda på vilket eller vilka material du ska slänga. Du kan smidigt få reda på vilket material som passar bäst för ditt projekt med hjälp av vår sorteringsguide. Varje material har i sin tur olika regler om vad man får och inte får slänga. Det är viktigt att sortera rätt eftersom felaktigt sorterat material förstör återvinningsprocessen och kan medföra extrakostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Helsingborg via Recycla

Vi tycker att alla ska kunna göra miljökloka val även om tiden eller ekonomin inte räcker till. Därför finns Recycla som jämförelse- och bokningstjänst tillgänglig för alla som vill boka en container i Helsingborg!

Vi hjälper er snabbt, enkelt och hållbart!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container för blandat avfall i Helsingborg?

Priset för att hyra en container i Helsingborg för blandat avfall ligger på 4 570 kronor, där priset är baserat på en ton avfall, inklusive utställning, hemtagning och en dags hyra. Priset kan variera beroende på vilken typ av avfall, vikt och hur länge du önskar hyra containern.

Hur stor är en 10 kubiks container?

Var får jag placera min container?

Vilken är den minsta container jag kan hyra?

Vad får jag slänga i min hyrda container?

Vad kan påverka priset för att hyra container i Helsingborg?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 731

Erbjudanden senaste månaden

1 091

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen