Hyra container Helsingborg | Bild på Helsingborg stad

Hyra container i Helsingborg

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Helsingborg?

Kostnaden för att hyra en container varierar beroende på hur länge du behöver den och vilken typ av avfall du planerar att kasta. I genomsnitt kostar det cirka 4 570 kronor att hyra en container i Helsingborg om du kastar 1 ton blandat avfall. Priset inkluderar utställning, hämtning och en dags uthyrningstid. Om du vill ha en exakt prisuppgift kan du skicka in en förfrågan till oss idag. Vi jämför priser och inom 48 timmar har du din container bokad.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Nytt projekt, massa skräp? - Hyra container i Helsingborg

De flesta projekt som vi startar hemma brukar generera mycket skräp och avfall, vilket kan leda till många resor till soptippen. Spara tid och energi genom att låta en container ta hand om skräpet. Hos oss hittar du containrar för alla hemmabyggen, såväl som för större företagsprojekt. Bli av med skräpet och avfallet så att du kan njuta av resultatet från ditt projekt. Hyr en container från så lite som 1 910 kr inkl. moms (dagshyra och hantering av avfallet tillkommer på alla containrar).

Få pris och boka din container idag

Så fungerar det att hyra container i Helsingborg

Vi strävar efter att allt ska fungera så smidigt som möjligt, och det börjar med en förfrågan där du svarar på vilken typ av avfall du ska slänga, vilken storlek du behöver, när du behöver containern och var den ska placeras. Därefter får du tillgång till att jämföra olika priser från containerföretagen och bokar det pris som passar dig bäst. Sedan levereras containern till din plats, och det är bara att börja kasta - enklare än så blir det inte. Hos oss kan du känna dig trygg med att avfallet hanteras korrekt, eftersom alla våra företag är kvalitetssäkrade. Gör som många helsingborgare och boka din container redan idag!

Boka container

Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Hyra container i Helsingborg - så sorterar du rätt

För dig som ska hyra en container i Helsingborg behöver du ta reda på vilket eller vilka material du ska slänga. Du kan smidigt få reda på vilket material som passar bäst för ditt projekt med hjälp av vår sorteringsguide. Varje material har i sin tur olika regler om vad man får och inte får slänga. Det är viktigt att sortera rätt eftersom felaktigt sorterat material förstör återvinningsprocessen och kan medföra extrakostnader.

Skapa förfrågan & få priser
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Så väljer du storlek när du ska hyra container i Helsingborg

Välj storlek för att se mått och max last.

En container kan se olika ut och vanligtvis brukar man prata om liten, mellan och stor. I vår guide kan du se ungefärliga mått för varje storlek och även vilken yta som krävs för att kunna placera ut container. Ett tips är att ta fram en tumstock och mäta upp hemma för att få en bättre förståelse för hur stor den tänkta containern behöver vara, eftersom det är vanligt att man bokar en container som är för stor vilket ökar kostnaden för att hyra container i Helsingborg.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container för blandat avfall i Helsingborg?

Priset för att hyra en container i Helsingborg för blandat avfall ligger på 4 570 kronor, där priset är baserat på en ton avfall, inklusive utställning, hemtagning och en dags hyra. Priset kan variera beroende på vilken typ av avfall, vikt och hur länge du önskar hyra containern.

Var får jag placera min container?

Vilken är den minsta container jag kan hyra?

Vad får jag slänga i min hyrda container?

Vad kan påverka priset för att hyra container i Helsingborg?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Helsingborg

Varför du ska välja att boka och hyra container i Helsingborg via Recycla är mycket enkelt eftersom du får allt på en sajt. Du får:

  • Container på plats inom 48 timmar
  • Möjligheten att jämföra priser
  • Kostnadsfri rådgivning när du behöver hjälp
  • Kontakt med Sveriges bästa återvinningsföretag

Vi tycker att alla ska kunna göra miljökloka val även om tiden eller ekonomin inte räcker till. Därför gör vi denna jämförelsetjänst tillgänglig för alla!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet