Pris

Vad kostar det att hyra container i Huddinge?

Historiskt sett har frånpriset för att hyra container i Huddinge legat på 2 730 kr, inkl. moms. Priset inkluderar endast transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer en avgift på avfallet du har slängt. Priset för att hyra container i Huddinge varierar också beroende på var du befinner dig. Är ni ett företag kostar det från 2 180 kr, exkl. moms.

Är du nyfiken på vad det genomsnittliga totalpriset brukar vara? Använd vårt verktyg här för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall som kan slängas.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Huddinge till bästa pris

På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att hitta den bästa leverantören för att hyra en container i Huddinge till ett bra pris.

Vi samlar dagligen in data om hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering. Med Recyclas tjänst får du jämförelsepriser inom fem sekunder helt kostnadsfritt efter att du har skickat din förfrågan.

Vill du ha hjälp att hitta den bästa lösningen gällande en sopcontainer i Huddinge? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Hyr sopcontainer i Huddinge

Ibland samlar man på sig mycket skräp över åren eller har ett byggprojekt med mycket byggskräp som behöver hanteras. Då kan man passa på och hyra container i Huddinge för att få bort rubb och stubb enkelt och kostnadseffektivt. De flesta brukar boka en mellanstor container för brännbart avfall, och historiskt sett har en 20 kbm container för 1 ton brännbart avfall hamnat på 4 600 kr, inklusive moms.

Vad kan det kosta för ditt specifika projekt? Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Så att du kan jämföra priser och leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Huddinge behöver du också veta vilken storlek du behöver för avfallet. Är det ett större projekt eller har du dåligt med plats för containern att stå på? Här ger vi dig råd om containerstorlekar med mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet containern kräver.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vad behöver man tänka på när man ska hyra sopcontainer i Huddinge? När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du boka en container och slänger otillåtet material kan du få tråkiga och dyra extrakostnader.

Här i vår snabbguide guidar vi dig på hur du gör rätt från början innan du beställer container i Huddinge.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Huddinge via Recycla

Slipp besväret med att leta priser och företag i flera timmar. Vi på Recycla gör det enkelt för dig att hyra container i Huddinge! Vi är en jämförelse- och bokningstjänst som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Med Recycla får du flera prisförslag, kostnadsfri rådgivning och kan boka din container direkt online.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container i Huddinge?

Hyra container i Huddinge kostar från 2 730 kr (inkl. moms) om du vill hyra en 10 kbm container. Historiskt brukar de flesta i Huddinge beställa en 20 kbm stor container för brännbart avfall, det brukar hamna på från 4 600 kr (inkl. moms).

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Hur betalar man?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 723

Erbjudanden senaste månaden

1 090

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen