Pris

Vad kostar det att hyra container i Jönköping?

Frånpriset att hyra container i Jönköping är 1 680 kronor. Priset varierar beroende på flera faktorer, inklusive hur länge du behöver den och vilket slags avfall du vill kasta. I vår guide kan du växla mellan flera olika generella priser. Vill du däremot ha ett exakt pris för en container som är skräddarsytt efter ditt behov erbjuder vi dig en jämförelse- och bokningstjänst. Där kan du skicka in en förfråga och få exakta priser och dessutom räkna med att ha en container på plats inom 48 timmar efter att du har bokat den!

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Jönköping till bästa pris

När vi startar projekt hemma är det vanligt att det genererar mycket skräp och avfall, vilket kan innebära många resor till soptippen. Slipp besväret med att åka till tippen genom att boka en container via oss. Du kan enkelt bli av med allt skräp och avfall och istället fokusera på att njuta av resultatet av ditt projekt. Vi erbjuder containrar för alla typer av projekt, både för hemmaanvändning och för företag. Dessutom kan du dra nytta av fördelarna med att jämföra priser hos oss för att hitta det mest prisvärda erbjudandet när du ska hyra container i Jönköping.

Få priser

Hur går det till att hyra container?

För att hyra container i Jönköping behöver du först skapa en förfrågan med information om vilket material du ska kasta, önskad storlek på containern, datum och plats för placering. Sedan kan du kostnadsfritt jämföra priser från flera containerföretag och boka den bästa containern för dina behov. När du har bokat containern levereras den snabbt till din plats så att du kan börja kasta avfallet på ett enkelt och smidigt sätt. Ett generellt pris för containerhyrning med blandat avfall i Jönköping ligger på 4 730 kronor.

Bli en av våra nöjda kunder i Jönköping och boka din container!

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Planerar du att hyra container i Jönköping behöver du bestämma vilken storlek som passar för ditt projekt. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek genom vår storleksguide eller genom att du kontaktar vår kundservice för rådgivning. I vår guide finns information om varje storlek och vilken yta som krävs för att placera ut containern.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Jönköping är det viktigt att veta vad för avfall du behöver kasta. Välj mellan flera olika avfall och se vad man får slänga och inte får slänga. Med hjälp av vår sorteringsguide kan du enkelt hitta rätt avfall för ditt projekt och hur du enkelt sorterar rätt för att undvika extra kostnader genom att sortera rätt.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Jönköping via Recycla

Med Recycla behöver du inte leta längre efter en pålitlig och bekväm lösning för att hyra container i Jönköping. Vi samarbetar med flera kvalitetssäkrade företag i området som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du välja mellan flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur stor är en 10 kubiks container?

Att hyra en 10 kubiks container passar utmärkt för mindre projekt och trånga utrymmen. Måtten för en 10 kubiks container är H:1,9 m B: 1,8 m L: 3,6m. Maxlasten är 6 ton.

Kan jag som företag hyra container av er?

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Jönköping?

Vad händer om jag slänger fel i min container?

Var får jag placera min container?

Vad bör jag tänka på när jag ska hyra en container i Jönköping?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen