Hyra container Jönköping / Bild på Jönköping stad

Hyra container i Jönköping

JÄMFÖR OCH BOKA

Hur mycket kostar det att hyra container i Jönköping

Priset för att hyra container i Jönköping varierar beroende på flera faktorer, inklusive hur länge du behöver den och vilket slags avfall du vill kasta. Ett generellt pris för containerhyrning med blandat avfall i Jönköping ligger på 4 730 kronor, i vår guide kan du växla mellan flera olika generella priser. Vill du däremot ha ett exakt pris för en container som är skräddarsytt efter ditt behov erbjuder vi dig en jämförelsetjänst där du kan skicka in en förfråga och få exakta priser och dessutom räkna med att ha en container på plats inom 48 timmar efter att du har bokat den!

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Dags att hyra container i Jönköping för ditt projekt?

När vi startar projekt hemma är det vanligt att det genererar mycket skräp och avfall, vilket kan innebära många resor till soptippen. Slipp besväret med att åka till tippen genom att hyra en container från oss. Du kan enkelt bli av med allt skräp och avfall och istället fokusera på att njuta av resultatet av ditt projekt. Vi erbjuder containrar för alla typer av projekt, både för hemmaanvändning och för företag. Dessutom kan du dra nytta av fördelarna med att jämföra priser hos oss för att hitta det mest prisvärda erbjudandet när du ska hyra container i Jönköping.

Hyra container i Jönköping - så går det till

För att hyra container i Jönköping behöver du först skapa en förfrågan med information om vilket material du ska kasta, önskad storlek på containern, datum och plats för placering. Sedan kan du kostnadsfritt jämföra priser från flera containerföretag och boka den bästa containern för dina behov. När du har bokat containern levereras den snabbt till din plats så att du kan börja kasta avfallet på ett enkelt och smidigt sätt.

Om du behöver hjälp att hyra avfallscontainer i Jönköping kan du alltid vända dig till vår kundservice för kostnadsfri rådgivning. Bli en av våra nöjda kunder i Jönköping och boka din container från 1 680 kronor idag!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Att sortera rätt ska vara lätt – sorteringsguide till hyra container i Jönköping

När du ska hyra container i Jönköping är det viktigt att veta vad för avfall du behöver kasta. Välj mellan flera olika avfall och se vad som man får slänga och inte slänga. Med hjälp av vår sorteringsguide kan du enkelt hitta rätt avfall för ditt projekt och hur du enkelt sorterar rätt för att undvika extra kostnader genom att sortera rätt.

Skulle du känna dig osäker på vilket avfall du ska välja till din bokning är du mer än välkommen att slå en pling till kundservice för rådgivning!

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Välj storlek för att hyra container i Jönköping

Välj storlek för att se mått och max last.

Planerar du att hyra container i Jönköping behöver du bestämma vilken storlek som passar för ditt projekt. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek genom att använda vår storleksguide eller genom att kontakta vår kundservice för rådgivning. I vår guide finns information om varje storlek och vilken yta som krävs för att placera ut containern. Ibland kan det vara svårt att föreställa sig containerns storlek, därför kan det vara bra att mäta upp hemma med en tumstock eller måttband för att få en bättre uppfattning.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Kan jag som företag hyra container av er?

Absolut, vi hjälper alla som vill hyra container i Jönköping!

Vad händer om jag slänger fel i min container?

Var får jag placera min container?

Vad kostar det att hyra en container med blandat avfall i Jönköping?

Vad bör jag tänka på när jag ska hyra en container i Jönköping?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Jönköping

Med Recycla behöver du inte leta längre efter en pålitlig och bekväm lösning för att hyra container i Jönköping. Vi samarbetar med flera kvalitetssäkrade företag i området som är experter på att hantera avfall på ett miljövänligt sätt. På vår hemsida kan du välja mellan flera olika erbjudanden från våra samarbetspartners, få kostnadsfri rådgivning och snabb leverans av containrar.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2240

Erbjudanden senaste månaden

775

Uppdrag senaste månaden

6682

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 1 m³ - Farsta, Stockholm

Mycket trevliga och duktiga och passade tiden bra. Kommer att anlita dom igen.

Lora AB fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Skärholmen, Stockholm

Samira Flytt AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Kretskort - Företag - Malmö

Urban Miners AB fick omdömet